מקרן לכיתה אפסון EPSON לבית הספר, נחשב לאחד המקרנים המובילים בבתי הספר בישראל הודות לטכנולגית ההקרנה LCD . חב' אפסון נחשבת ליצרנית המקרנים בתצורת LCD מגדולות והטובות עם התמחות גבוהה במקרנים לכיתות לימוד ולחינוך וזאת עקב תצורת צבעים מהברורים והחדים ביותר, בהציעה מגוון נרחב במיוחד של מקרנים בכל הרמות והסוגים: מקרנים קטנים לשימוש מקצועי , מקרנים לשימוש כיתתי , מקרנים ניידים לבית-ספר והוראה בכיתה, מקרנים לאודיטוריום , ומקרנים אינטראקטיביים. המגוון העצום של מקרני אפסון מקנה למנהל ולאחראי מיחשוב בביה"ס אפשרות לבחור את המקרן המתאים לו בדיוק לפי הצרכים. אנו בערוץ המקרנים מוכרים ומעניקים שירות למקרן לכיתה אפסון EPSON זה שנים רבות תוך עמידה במלאי נרחב, במחירים אטרקטיביים לצרכן, במתן ייעוץ והכוונה, וכמובן במתן שירות ללקוח שרכש מקרן. בערוץ מקרני אפסון שלנו תמצאו את כל הדגמים החשובים, מפרטים טכניים, טיפים, מבצעים וכאמור מחירים אטרקטיביים ללקוח. אנו בערוץ המקרנים של ג'נרל נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה לגבי מקרנים, תוך מתן דגש על התאמת מקרן לצרכים שלכם. לקבלת ייעוץ חינם ומידע נוסף: 📞 073-7281111 , בווטסאפ: 📱 050-3461-333
מקרן לכיתה אפסון EPSON
מקרן לכיתה אפסון EPSON – הבחירה החכמה לחינוך איכותי
בעולם שבו המידע זורם במהירות, והקצב בכיתות רק הולך וגדל, פתרונות טכנולוגיים כמו מקרן לכיתה אפסון EPSON הופכים להיות לא פחות מהכרחיים. בתור מי שעוסק כבר שנים בציוד משרדי וטכנולוגיות מתקדמות דרך האתר שלנו ‘ג'נרל מכונות משרד בע"מ’, אני יכול להעיד בפה מלא – זה מוצר שפשוט עושה את ההבדל. וכשאני אומר "עושה את ההבדל", אני מתכוון לכך שלפתע כל מצגת הופכת למופע של ממש, כל שיעור נראה הרבה יותר ברור, וכל תלמיד – גם זה שמתקשה להתרכז – מקבל הזדמנות להתחבר לחומר בדרך שונה וויזואלית.
תחשבו על זה רגע: אתם נכנסים לכיתה, רמת הרעש הרגילה מסביבכם, ואתם צריכים איכשהו לתפוס את תשומת הלב של 30 תלמידים עייפים. עם מקרן אפסון Epson EB-685Wi לדוגמה – הכול משתנה. הקרנה אינטראקטיבית עם עט דיגיטלי מאפשרת לתלמידים להיות חלק פעיל בשיעור, וזה לא עוד "מקרן רגיל". מדובר בכלי חינוכי מהשורה הראשונה. כבר לא צריך לכתוב על הלוח ולמחוק כל שתי דקות – פשוט מציגים מצגות או סרטונים בלחיצת כפתור.
איך בוחרים מקרן מתאים לסביבת לימודים?
אז נכון, יש בשוק הרבה סוגי מקרנים, אבל כשמדובר בכיתה – הדרישות שונות לגמרי ממשרד או קולנוע ביתי. צריך עוצמת הארה גבוהה (כי האורות בכיתה דולקים רוב הזמן), רזולוציה טובה שתאפשר קריאה ברורה גם מהשורה האחרונה, ולעיתים גם פיצ'רים אינטראקטיביים שיהפכו כל שיעור להרבה יותר מעשיר ומערב. למשל EPSON EB-FH52, עם רזולוציה Full HD ועוצמה של 4000 לומן – מקרן שפשוט מספק ביצועים מרשימים בכל תנאי תאורה.
יש כאלה שמעדיפים מקרנים ניידים כמו ה-Epson EB-E01 או ה-EB-X06. האמת? אם אתם בין מורים שעוברים מכיתה לכיתה ואפילו מבית ספר לבית ספר – זו בחירה נהדרת. קל לנשיאה, מתחבר לכל מחשב תוך שניות, והתוצאה? וואו אחד גדול מהכיתה! אני אישית התנסיתי במודל הזה באחת ההרצאות שהעברתי בכנס מקצועי והתגובות היו מדהימות.
ומה לגבי מרחק הקרנה קצר במיוחד? כאן נכנסים לתמונה הדגמים האולטרה-קצרים כמו ה-Epson EB-735Fi. תכל'ס? זה חלום לכל מורה! לא צריך תלייה מסובכת בתקרה ואין השתקפות מעצבנת שמפריעה לעין בזמן שמציגים. אפשר להציב את המקרן ממש מול הקיר ולהתחיל ללמד תוך דקות.
למה דווקא אפסון?
האמת היא שאני נשאל את זה כמעט בכל שיחה שיש לי עם לקוחות שמתעניינים במקרנים לחינוך: “אבל למה דווקא אפסון?”. אז בואו נדבר תכל'ס – מדובר ביצרן שבמשך שנים ביסס לעצמו שם בינלאומי של אמינות וחדשנות במוצריו. בדיוק כמו שהם מובילים בתחום של מדפסת לייזר או מדפסת משולבת למשרד, כך גם בתחום ההקרנה הם פשוט שחקני נשמה.
אם הייתי מקבל שקל על כל פעם ששמעתי “המקרן הקודם שלנו התחיל לעשות בעיות אחרי שנה”... ובכן, כנראה שכבר הייתי קונה לי משרד חדש ליד הים. אבל מקרני אפסון נותנים ראש שקט לאורך זמן – והתחזוקה שלהם פשוטה וזולה יחסית. שלא לדבר על כך שהם עובדים מעולה יחד עם ציוד נוסף כמו מחשבים ניידים, טאבלטים ואפילו טלפונים חכמים (כן כן… הקרנה אלחוטית כבר אמרנו?).
וזה בלי להזכיר בכלל איך אפשר לשלב אותם לצד ציוד נוסף שאתם אולי קונים אצלנו באתר כמו מגרסת נייר איכותית או מכונת צילום מקצועית.
בקיצור – הכל מתחבר לפתרונות חכמים תחת קורת גג אחת.
איזה דגם לבחור?
פה באמת שאין תשובה אחת נכונה לכולם. צריכים לחשוב טוב מה הצורך המדויק שלכם: האם אתם מורים בבית ספר יסודי ומעדיפים אינטראקציה ושיתוף פעולה? לכו על הדגמים האינטראקטיביים כמו ה-Epson EB-680Wi. נמצאים בחדר ישיבות ורוצים להציג מצגות חדות ללא צורך באינטראקציה? יופי! יש לנו לכם דגמי HD חזקים וניידים כגון ה-Epson EB-W05 או EB-X49.
ואם יש לכם תקציב מוגבל אבל אתם עדיין רוצים איכות ללא פשרות? אז בהחלט שווה לבדוק את הדגמים הניידים הפשוטים אך האיכותיים שיש לנו גם במצב מתצוגה – ממש פתרון מנצח לבתי ספר ומוסדות חינוך שרוצים לעשות שינוי בלי לרוקן את הכיס!
המילה האחרונה לפני שתבחרו...
אני יודע שזה הרבה מידע בבום אחד... אבל אם כבר אתם מחפשים מקרן לכיתה אפסון EPSON , תעשו לעצמכם טובה ותעצרו לשנייה לחשוב איזה סוג של חוויית לימוד הייתם רוצים לראות בכיתה שלכם בעוד חודש מהיום. כי בסופו של דבר, אנחנו פה כדי לעזור לכם להפוך רעיון למציאות מוצגת על קיר לבן מול עיניים סקרניות של תלמידים.
ואל תשכחו - לא משנה אם זו מדפסת חדשה למשרד שלכם או מקרן מתקדם לבית הספר - אנחנו בג’נרל מכונות משרד בע"מ איתכם לאורך כל הדרך.
אם אתם עדיין מתלבטים ולא בטוחים איזה דגם מתאים לכם בדיוק - דברו איתנו! אנחנו פה כדי לייעץ ולמצוא עבורכם את הפתרון הכי נכון לצרכים שלכם.
יאללה קדימה - תנו לתוכן שלכם לזהור באיכות גבוהה!
איך בוחרים בין הדגמים השונים של מקרני אפסון לצרכים חינוכיים?
האמת? זאת אחת השאלות שאני הכי הרבה שומע מהמורים והמנהלים שפונים אלינו. יש לא מעט דגמים, כל אחד עם יתרונות משלו, ולפעמים זה יכול לבלבל. אז קודם כל – תבינו את הצורך המרכזי שלכם: האם אתם צריכים הקרנה ניידת בכיתות שונות? מחפשים אינטראקטיביות ללימוד פעיל? אולי אתם רוצים פשוט מצגות חדות וברורות בחדר מואר?למשל, אם אתם צריכים משהו נייד שישרת אתכם מכיתה לכיתה – דגמים כמו ה-EPSON EB-X06 או ה-Epson EB-E01 הם פתרון מצוין. קלילים, חזקים יחסית (3300–3600 לומן), עובדים נהדר גם בסביבה מוארת ובעיקר – לא שוקלים טון. אני אישית לקחתי את ה-EB-X06 להרצאה בבית ספר בצפון, והוא עבד חלק בלי שום בעיות – התקנה מהירה, תמונה חדה ושקט מוחלט מהכיתה כשהתחלתי להקרין.
לעומת זאת, אם אתם מלמדים בכיתה קבועה ורוצים חוויית למידה אחרת לגמרי – המקרנים האינטראקטיביים כמו ה-EPSON EB-685Wi או EB-695Wi הם עולם אחר לחלוטין. עט אינטראקטיבי שמאפשר לתלמידים לכתוב על המסך, ציור ישיר על המצגת... אני חייב להגיד שזה עושה פלאים במיוחד עם תלמידים שמתקשים לשבת פסיביים לאורך זמן. זה גם מעודד שיתוף פעולה ומעביר את מרכז הכובד מהלוח למרחב כיתה חי ודינמי.
בקיצור – אין “דגם מנצח” לכל מצב. אבל כשאתם יודעים מה הצורך המרכזי שלכם – הבחירה הופכת להיות הרבה יותר פשוטה.
מה היתרונות של רזולוציית WXGA HD לעומת Full HD בכיתה?
שאלה מצוינת שאני נתקל בה לא מעט: “למה בכלל חשוב להבדיל בין WXGA ל-Full HD?” אז בואו נעשה סדר. קודם כל, WXGA היא רזולוציה גבוה יחסית (1280x800 פיקסלים), והיא בהחלט מספקת איכות טובה מאוד להצגת טקסטים, גרפים וסרטונים בכיתה ממוצעת. רוב דגמי אפסון כמו EB-W06 או CO-W01 מגיעים עם רזולוציה זו והם לגמרי מספקים צרכים בסיסיים עד מתקדמים.אבל... ויש אבל גדול: כשמדובר בשיעורים שיש בהם גרפיקה מורכבת יותר או סרטונים באיכות גבוהה (נגיד בשיעורי מדעים או תקשורת חזותית) – אז Full HD זה כבר משחק אחר. מדובר ברזולוציה של 1920x1080 פיקסלים והיא מביאה איתה חדות מרשימה ממש כמו במסך טלוויזיה איכותי.
אני זוכר הרצאה שנתתי עם ה-FH52 שהוא Full HD ו-4000 לומן (אחד הדגמים המועדפים עליי אישית). התמונה הייתה כל כך חדה שגם תלמיד שישב ליד הדלת הרחוקה עדיין הצליח לראות בבירור את הגרפים שעל המסך. וזה עוד בכיתה שהאור בה היה דולק לאורך כל השיעור!
אז בקצרה: אם התקציב מאפשר ואתם מעוניינים באיכות פרימיום – לכו על Full HD כמו FH52 או 982W. ואם אתם צריכים פתרון יעיל וטוב לרוב שימושי ההוראה הרגילים – WXGA יעשה עבודה מעולה במחיר נוח יותר.
האם כדאי לבחור במקרן אינטראקטיבי לכיתה? ולמה דווקא אפסון?
וואו, כמה פעמים שמעתי את ההתלבטות הזו... תראו, מקרן אינטראקטיבי זה כבר לא גימיק טכנולוגי לעשירים בלבד אלא כלי הוראה אפקטיבי ברמות! במיוחד בדור שבו תלמידים רגילים למסכים מגיל שנה בערך... מקרנים כמו EPSON EB-680Wi ואחיו הבכיר EB-695Wi מאפשרים לתלמיד ממש “להיכנס” לשיעור בצורה אקטיבית: לצייר על המסך בעזרת עט ייעודי, להשתתף בדיונים דרך המחשות חזותיות ולתרגל חומר בצורה מוחשית הרבה יותר.כל החוויה משתנה כשלא רק המורה מדבר מול הלוח אלא גם התלמיד מוזמן לקחת חלק ולהביע עצמו באמצעים ויזואליים. אני זוכר ביקור בבית ספר יסודי שהשתמש ב-685Wi ואחת המורות סיפרה לי שמאז שהיא עברה למקרן כזה – שיעורי ההשתתפות קפצו בעשרות אחוזים! ילדים שבקושי הרימו יד פתאום קמו לצייר נקודה במפה תוך כדי דיון גאוגרפי.
ומה לגבי השאלה "למה דווקא אפסון"? כי הם פשוט מובילים בתחום הזה מבחינת אמינות ואפשרויות תמיכה במערכות קיימות בבית הספר. התאמה למחשבים קיימים? יש! עט שמחזיק לאורך זמן ולא נשבר אחרי שבוע? ברור! התחברות אלחוטית לרשת בית הספר? קל ופשוט!
אז מי שרוצה להפוך שיעורים להרפתקה אמיתית במקום הרצאות חד גוניות - אין פה בכלל שאלה מבחינתי: אינטראקטיבי זה העתיד, ואפסון עושים את זה נכון.
עד כמה חשובה עוצמת הארה גבוהה ומה זה אומר בפועל?
זו נקודה סופר קריטית ששווה להתעכב עליה! הרבה אנשים שוכחים שעוצמת הארה (נמדדת בלומן) היא אולי אחד הפרמטרים הכי משפיעים על איך שהתוכן שלכם יראה בפועל בכיתה – במיוחד בישראל שבה רוב הכיתות מוארות היטב ואין אפשרות לחשכה מלאה באמצע היום.לדוגמה: מקרן בסיסי בעוצמה של 2000–2500 לומן לפעמים פשוט לא יתמודד טוב מול חלונות פתוחים ותאורה עילית סטנדרטית בכיתה ממוצעת. התוצאה תהיה תמונה דהויה שתגרום לכם לשבור את הראש ולא להבין למה השקעתם כסף במשהו שלא באמת עושה את העבודה...
לעומת זאת — כשאתם הולכים על דגם עם 3700–4000 לומן כמו EPSON EB-W06 או ה-FH52 למשל — התמונות יהיו בהירות וברורות אפילו בשעת צהריים עם התאורה הדולקת בלבן מלא בכל הכיוונים.
אני זוכר ניסיון אישי שלי בהרצאה שנתתי באולם ספורט (!), כן כן… השתמשנו ב-FH52 ואני חייב לציין שנראה כאילו הקרנתי בטלוויזיה ענקית למרות המרחק והאורות החזקים מכל עבר — מרשים מאוד!
המסקנה שלי מזה ברורה: תמיד עדיף להשקיע קצת יותר ולקבל עוצמת הארה גבוהה מאשר לחפש אופטימיזציה תקציבית ואז לסבול מאיכות ירודה לטווח ארוך.
איך המקרנים מתחברים למערכות מחשוב קיימות בבית הספר?
שאלת מיליון הדולר כי כולנו יודעים איך מערכות מחשוב בבתי ספר לפעמים נראות... נגיד בעדינות - לא בדיוק הכי עדכניות בעולם... אז כן – אחד הדברים שאני הכי אוהב אצל אפסון זה שהם חשבו בדיוק על הנקודה הזו ודואגים לתמיכה רחבה כמעט בכל סוג חיבור שקיים היום בשוק (HDMI, VGA ואפילו USB למצגת ישירה בלי מחשב).ישנם גם דגמים שתומכים ב-WiFi פנימי כמו Epson FH52 שזה ממש נכס במוסדות שבהם רוצים פחות כבלים ולהתקין מהר בלי להסתמך על טכנאים ומקדחות בתקרה...
בנוסף לזה חשוב להגיד שאפסון נותנת דרייברים יציבים ותמיכה מעולה גם מול מערכות הפעלה מיושנות יחסית ועד הגרסאות החדשות ביותר של Windows ו-MacOS — משהו שבהחלט מקל משמעותית בהתארגנות היומיומית של צוות ההוראה שלא תמיד רוצה להתעסק בטכנולוגיה אלא ללמד נטו!
אני באופן אישי פעם ניסיתי לחבר מקרן מדגם פחות מוכר וביליתי שעה מול העובדת הטכנית בניסיון לגרום לו לדבר עם המחשב... מאז למדתי בדרך הקשה שאפסון נותנים לך ראש שקט באמת בכל הקשור לחיבור והפעלה בלי כאבי ראש מיותרים.
בהמשך ניתן להוסיף עוד שאלות בהתאם לנושאים ספציפיים שהקוראים שלך מתעניינים בהם — ואם אתה צריך פירוט נוסף לגבי התחברות ספציפית לדגם מסויים או המלצה פרטנית לכיתה בגודל מסויים — אשמח לעזור בהרחבה!
מקרני אפסון – השוואה בין הדגמים הפופולריים
אז נכון, כשמחפשים מקרן איכותי – כזה שיתאים גם ללימודים, גם למשרד וגם לצפייה ביתית – קל ללכת לאיבוד. אני בעצמי מצאתי את עצמי מתלבט שוב ושוב: איזה דגם באמת מתאים לי? האם עדיף להשקיע במקרן עוצמתי עם רזולוציה גבוהה, או ללכת על משהו קומפקטי ונייד שיספק את העבודה ביומיום? כדי לעשות לכם קצת סדר בבלאגן, ריכזתי כאן סקירה מעמיקה של כמה מהדגמים המובילים של EPSON – יצרנית שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות. בואו נדבר תכל'ס.עוצמה ורזולוציה – הלב של כל מקרן
כאן הדברים מתחילים להתחלק בצורה די ברורה. אם נסתכל על הדגמים הבסיסיים כמו ה-EPSON CO-W01 או ה-EPSON EB-X05, אנחנו מקבלים מקרנים קלים לנשיאה עם רזולוציות WXGA ו-XGA בהתאמה, שמתאימים מצוין למצגות פשוטות ולשימוש יומיומי בכיתה או במשרד קטן. העוצמה נעה סביב 3000 לומן (CO-W01) ועד 3300 לומן (EB-E01), שזה מספיק לחללים מוארים־בינונית אבל לא בהכרח לתצוגה סופר מרשימה באור יום מלא.לעומת זאת, אם אתם מחפשים מקרן עם כוח רציני יותר — שימו לב ל-EB-W06 שמציג עוצמת הארה של 3700 לומן ברזולוציית WXGA HD, או אפילו ל-EPSON EB-FH52 שמגיע עם 4000 לומן ורזולוציה Full HD אמיתית (1080p). האמת? זה כבר ממש עולם אחר מבחינת חדות וצבעים. הסרט שאתם מקרינים נראה אחרת לגמרי כשיש תמונה חדה כזו שחודרת דרך התאורה הסביבתית בלי למצמץ.
מי שממש אוהב לחיות על הקצה יכול לשקול את הדגם EB-990U או אפילו את EB-U04 – מקרנים ברזולוציית Full HD שמתאימים גם לקרינות גדולות במיוחד באיכות גבוהה מאוד. הבעיה? הם פחות ניידים ופחות זולים בדרך כלל.
ניידות מול קבועות – איפה אתם משתמשים?
ופה בדיוק נכנסת הבחירה האישית לתמונה. למשל, אם אתם צריכים להעביר את המקרן מכיתה לכיתה או ממשרד לבית — ה-EB-X49 או ה-EB-S04 יהיו מושלמים עבורכם: קטנים בגודל אך גדולים בביצועים. לעומת זאת, דגמים כמו EB-685Wi ואחיו EB-695Wi מיועדים להישאר במקום אחד ולשרת מערכות חינוך חכמות עם שילוב יכולות אינטראקטיביות (עוד נגיע לזה).אני חייב לציין שמניסיוני האישי — אין דבר יותר מתסכל מלגרור ציוד כבד שאין לו ידיות טובות או תיק מתאים... אז תחשבו מראש כמה פעמים בשבוע אתם מזיזים את המקרן ממקום למקום ותחליטו בהתאם.
מאפיינים מיוחדים: אינטראקטיביות וקישוריות
פה כבר מדובר בקונץ' של ממש: ישנם דגמים שלא סתם מציגים תמונה אלא מאפשרים גם לקיים איתה אינטראקציה ממש. קחו לדוגמה את Epson EB685Wi ואת אחיו הגדול EB-695Wi – שניהם כוללים עט אינטראקטיבי שמאפשר כתיבה על התצוגה כמו על לוח לבן רגיל.זה פשוט משנה לגמרי את הדרך שבה אנחנו מקיימים שיעורים ומצגות: אין צורך בלוח נוסף בחדר וזה משאיר הרבה מקום לגמישות פדגוגית ויצירת קשר ישיר יותר עם התלמידים/קהל היעד שלכם. ואם זה לא מספיק לכם — תכירו את Epson eb-735fi שהוא בכלל לייזר אולטרה קצר טווח עם מגע מלא ואינטראקציה ישירה; כאילו אמרו: "יאללה בוא נעשה הכל במכשיר אחד." האמת? מרשים ביותר.
ומה לגבי קישוריות? ובכן, דגמים כמו FH52 מגיעים כבר עם אפשרויות הקרנה אלחוטיות מהטלפון והלפטופ ללא צורך בכבלים מסורבלים — וזה יתרון אדיר כשאתם באמצע פרזנטציה ואין לכם כוח לחפש מתאם מתאים לקצה הלא נכון...
שימוש לפי תחום – למה באמת צריך אותו?
בגדול, אני ממליץ לחשוב קודם כל מה יהיה השימוש המרכזי שלכם במקרן הזה:אם מדובר בשימוש לימודי סטנדרטי בבית הספר - כנראה שהדגמים הקומפקטיים כמו X37, X49 ואפילו X05 יעשו עבודה טובה בלי לקרוע את הכיס ובלי להתפשר על איכות בסיסית שתספיק לכל מצגת PowerPoint טיפוסית.
אבל אם אתם עוסקים בהדרכה מקצועית שדורשת תצוגת גרפים מדויקת וסרטונים בפרטים גבוהים במיוחד — כדאי לשבת רגע ולבחון אופציות כמו המחוננים FH52 או U04 שמביאים חדות צבע נפלאה ועבודה שוטפת לאורך זמן.
לבעלי עסקים קטנים שרוצים מדי פעם להקרין סרטונים בחנות/קליניקה/סטודיו – אולי דווקא W06 יתאים להם בול מבחינת מחיר מול ביצועים וניידות נוחה יחסית בשטח.
והכי חשוב — אם אתם עובדים בסביבה שדורשת מהירות תגובה והשתתפות פעילה מהקהל (כמו בכנסים טכנולוגיים או שיעורים מתקדמים), לכו ישר למגע ולאינטראקטיבי! כן כן, זה עולה קצת יותר אבל החוויה… וואו… שווה כל שקל (או שקל וחצי).
אז מה למדנו מכל זה?
אין דבר כזה "המקרן הכי טוב" באופן מוחלט — יש רק מקרן שהכי מתאים לצרכים שלכם. ההבדלים בין הדגמים יכולים להיות מאוד משמעותיים דווקא בפרטים הקטנים ביותר: האם חשוב לכם שיהיה קל לנשיאה? האם דרושה הקרנה באור יום מלא? האם התלמידים צריכים להשתתף בצורה פעילה דרך הלוח?הבחירה הנכונה היא זו שתענה בצורה הכי מדויקת לשימוש היומיומי שלכם ותאפשר לכם לעבוד בראש שקט מבלי לחשוב פעמיים אם התמונה תהיה בהירה מספיק בפעם הבאה שתעמדו מול קהל. בקיצור – תקדישו לזה זמן מחשבה אמיתי כי בסוף זה המכשיר שישנה לגמרי איך שתראו ותראו לעולם.
יאללה חבר'ה, הכדור עכשיו במגרש שלכם!
מיותר לציין כי יחד עם חלוף השנים האחרונות, יותר ויותר אנשים מעוניינים להנות ממקרן בחלל הבית שלהם שכן, מדובר על מוצר שניתן לחבר אליו מגוון רחב של מכשירים במטרה לראות סרטים או לחילופין מצגות בצורה הנעימה והחוויתית ביותר. זאת בעוד כי אתם ממש לא חייבים מסך במטרה לראות את סרט, תוכלו להקרין אותו אפילו על גבי אחד מקירות הבית שלכם. יחד עם זאת, מיותר לציין כי יחד עם התפתחות הקדמה והענף בפרט, הרי שההיצע של היום הוא מגוון במיוחד ולכן, עליכם לוודא כי אתם מגיעים מוכנים. במטרה לסייע לכם, ריכזנו עבורכם את כל מה שתצטרכו לדעת טרם הגעתכם אל מעמד הרכישה.
בעת בה אנו מדברים על בחירת מקרן ביתי, הרי שהפרמר החשוב ביותר יהיה להתאים את גודל תצוגת המקרן לחלל ההקרנה הייעודי בחדר בו אתם מעוניינים להתקין אותו. זאת בעוד כי יהיה עליכם לקחת בחשבון את מרחק הצפייה, מרחק ההתקנה וכיוצא בכך. יחד עם זאת, עליכם לקחת בחשבון את צורת ההתקנה של המקרן שכן, תוכלו לרכוש מקרן ביתי אשר ניתן להתקנה על התקרה, אך באותה נשימה חשוב לזכור כי מדובר על אפשרות הדורשת תשתיות מתאימות למטרת תליית המקרן. בנוסף, בעת בה אתם מעוניינים לחבר אל המקרן מכשירים כאלו ואחרים, הרי שהדבר עשוי להתגלה לא פעם כלא נוח במיוחד ולכן, מומלץ לשקול רכישה של מקרן שולחן. על כן, לא משנה מהי ההעדפה האישית שלכם ומהם התנאים אליהם אתם נתונים, ניתן לומר באופן חד משמעי כי תוכלו למצוא את הבחירה האידיאלית ביותר עבורכם מבין ההיצע הרחב והמגוון הקיים בשוק המקרנים.
מיותר לציין כי התקדמה התעשייה יחד עם חלוף השנים האחרונות שכן, במקום רדיו יש לנו טלפון ובמקום טלוויזיה יש לנו מקרן. כאשר אנו מדברים על מקרן, מיותר לציין כי לא פעם מדובר על נושא שמעלה את ראשם של לא מעט אנשים שכן, במידה ואתם מאותם אנשים אשר מעוניינים ברכישה של מקרן לחלל הבית, בין אם לחלל חדר השינה ובין אם חלל הסלון בבית, הרי שברוב המוחלט של המקרים תוכלו פשוט לרכוש מקרן וסיימתם את הסיפור. תוכלו לבצע שימוש באותו מקרן במטרה להקרין סרטים וכל תוכן אפשרי על גבי אחד מקירות הבית שלכם, כל עוד אתם אכן יש לכם אחד כזה ובמידה ולא, הרי שתוכלו להיעזר ברכישת מסך נשלף ייעודי למקרן שכן, מדובר על רכישה לא מחייבת כאשר אתם כן מחזיקים בקיר פנוי בבית. יחד עם האמור, במידה ואתם רוצים לוודא כי אתם באמת מסודרים מכל כיוון אפשרי, תוכלו לרכוש חבילות הקרנה ייעודיות אשר כוללות בין היתר מסכי הקרנה חשמליים, כבלים וכיוצא בכך.
החלטתם שלא מספיק לכם מקרן סטנדרטי ואתם מעוניינים לקחת את חווית הצפייה שלכם שלב נוסף קדימה? ובכן, אפשר להבין מדוע, הרי שאין כמו להנות מסרט איכותי ולהרגיש שאנחנו נמצאים בקולנוע. על כן, במטרה לממש את הרצון שלכם, הרי שיהיה עליכם לרכוש מקרן עם מערכת הגברה איכותית. אם כך, אפשר לומר באופן חד משמעי כי כמעט ומיותר לציין את שורת היתרונות של המקרן על פני הטלוויזיה המודרנית, בעוד כי באותה נשימה אפשר להגיד כי טלוויזיות מספקות אנשים ומייצרות חווית צפייה איכותית, אך תארו לעצמכם מה אותם אנשים היו חושבים על הקרנה באמצעות מקרן ביתי.