מסכי הקרנה מיוחדים ומקצועיים
מסכי הקרנה מיוחדים ומקצועיים – פתרונות מתקדמים לכל סביבה
ברוכים הבאים לקטגוריית מסכי ההקרנה המיוחדים והמקצועיים של ג'נרל מכונות משרד בע"מ, המקום שבו איכות, חדשנות ונוחות נפגשים כדי להציע לכם את חוויית ההקרנה המושלמת. אני חייב לציין שהקטגוריה הזו היא לא עוד רשימת מוצרים – אלא ממש קפיצת מדרגה בכל מה שקשור להצגת תכנים בצורה מדויקת, אלגנטית ומקצועית. אם אתם מחפשים מסך שישדרג את חוויית הקולנוע הביתי שלכם, יציג מצגות עסקיות באופן חד וברור או יתפקד בצורה אמינה באירועים חיצוניים – הגעתם בדיוק למקום הנכון.
אז מה בעצם מיוחד במסכים האלה? קודם כל – הגמישות. חלק לא קטן מהם מאפשר גם הקרנה קדמית וגם אחורית, וזה ממש כמו לקבל שני מסכים באחד. בואו נודה על האמת – כשצריך להקים עמדת הקרנה במקום משתנה או לא סטנדרטי, היכולת לבחור איך להקרין יכולה להיות ההבדל בין הצלחה לפאדיחה. למשל, מסך קיפול מהיר COMETVISION הוא דוגמה מצוינת לכך: נייד, קל להרכבה ויכול לעבוד גם בפנים וגם בחוץ – ככה שאפשר לסגור אירוע בלי להזיע.
התאמה מושלמת לכל צורך ולכל חדר
המסכים שאנחנו מציעים כאן לא מגיעים בגישה של "מידה אחת מתאימה לכולם". להפך – יש כאן אפשרויות שמותאמות בדיוק לפי הצרכים השונים של המשתמשים. לדוגמה, אם אתם מחפשים פתרון קבוע ואסתטי לחדר ישיבות או לסלון קולנוע ביתי מפנק בביתכם – המסך הקבוע עם מסגרת קשיחה מסוג Fixed Frame Screen הוא פשוט תפור לזה כמו כפפה ליד. מדובר במסך שלא רק נראה מעולה, אלא גם מספק איכות תמונה גבוהה במיוחד עם מינימום עיוותים בזוויות שונות.
ומה עם מי שמתקשה למצוא מקום פנוי אבל עדיין רוצה ליהנות מחווית הקרנה רחבה ומרשימה? כאן נכנסים לתמונה הפתרונות של אפסון (EPSON), שמתוכננים במיוחד עבור מקרני טווח אולטרא-קצר בסדרת Laser TV שלהם. עם גדלים מרשימים של 100 אינץ’ ו-120 אינץ’, המסכים האלה מסוגלים לייצר תמונה ענקית ממרחק כמה עשרות סנטימטרים בלבד מהקיר! זה כמעט נשמע כמו קסם, אבל האמת שזה פשוט שילוב מושלם בין טכנולוגיה חכמה לתכנון פונקציונלי.
ניידות ונוחות שימוש - בלי להתפשר על ביצועים
אני זוכר לפני כמה שנים שניסיתי להעביר הרצאה בכנס בשטח פתוח ונאלצתי לגרור מסך כבד ולא נוח שרק הכין אותי לעיסוי גב למחרת... מאז הבנתי שהעולם שייך לניידים. בדיוק בשביל זה קיימים פתרונות כמו ה-Easy Fold Portable Screen, שהוא אחד המסכים הכי פרקטיים שפגשתי. נפתח ונסגר במהירות עם תיק נשיאה ייעודי, מתאים לשימוש בהקרנות קדמיות ואחוריות כאחד וקל לנשיאה ממקום למקום בלי כאבי גב מיותרים.
וזה עוד לא הכל – אם כבר השקעתם במערכת הקרנה מקצועית ויש לכם מקרן מתקדם (ואולי אפילו כזה מבוסס לייזר), למה שתישארו מאחור כשזה מגיע למסך עצמו? הרי זה כמו לקנות אופניים חשמליים ולדווש ברגל... לשם כך בדיוק קיימת גם מערכת הטריגר החכמה שלנו: ברגע שאתם מדליקים את המקרן שלכם – המסך יורד אוטומטית! בלי לחפש את השלט או לקום מהכורסה באמצע הסרט/המצגת. מערכת קטנה שעושה שינוי גדול בחוויית השימוש הכוללת.
שורה תחתונה – פתרונות לכל תחום ושימוש
מסכי הקרנה מקצועיים ומיוחדים, בניגוד למה שאנשים חושבים לעיתים קרובות, הם הרבה מעבר לפיסת בד לבן תלויה על מוט. אנחנו מדברים כאן על תחום שבו דיוק טכנולוגי פוגש צורך אנושי וצורך עסקי אמיתי: בין אם מדובר במשרד שרוצה לשפר את הרושם מול לקוחות או ספקים בעת פגישות, מוסד חינוכי שמעביר שיעורים פרונטליים ואינטראקטיביים עם הקרנת תוכן מול תלמידים ברחבי הכיתה או סטודיו ביתי שמחפש ליצור סביבה קולנועית מדויקת ומרגשת בבית הפרטי שלו.
"אם הייתי מקבל שקל על כל פעם ששמעתי 'לא ידעתי שיש כל כך הרבה סוגי מסכי הקרנה'... כנראה שכבר הייתי יוצא לפנסיה". אבל כן – יש מגוון עצום של אפשרויות שמתאימות בדיוק לרמות צורך שונות ולתקציבים מגוונים. וזה בדיוק מה שייחודי בקטגוריה הזו באתר שלנו: היא מרכזת תחת קורת גג אחת את כל הפתרונות שקיימים כיום בתחום הזה בישראל ובסטנדרט הגבוה ביותר שיש.
'ג'נרל מכונות משרד בע"מ', כחברה המתמחה גם בתחומים נוספים כגון מדפסות, מקרנים, מכונות צילום ואף מגרסות נייר, יודעת לזהות ציוד איכותי כשהיא רואה אותו—והאמינו לי שפה מדובר בטופ שבטופ בתחום המסכים המקצועיים להקרנה.
אז אחרי כל זה אני חייב לשאול אתכם – האם באמת חשבתם שמסך זה רק בד לבן? תחשבו שוב.
לא משנה אם אתם אנשי מקצוע בתחום הטכנולוגיה והחינוך או פשוט חובבי סרטים ביתיים מושבעים – בקטגוריית "מסכי הקרנה מקצועיים ומיוחדים" שלנו תמצאו בדיוק את מה שאתם צריכים ועוד קצת מעבר לזה!
יאללה, הבחירה בידיים שלכם עכשיו. מוזמנים לעבור על הדגמים ולהתייעץ איתנו בכל שאלה!
שאלות נפוצות על מסכי ההקרנה המיוחדים והמקצועיים שלנו
מה ההבדל המשמעותי בין מסך קיפול מהיר COMETVISION לבין מסך Easy Fold Portable Screen?
שאלה מצוינת, וכזו שאני שומע לא מעט מלקוחות שמחפשים פתרון נייד להקרנה. האמת היא ששני המסכים האלה נועדו לתת מענה דומה – קלות תפעול וניידות גבוהה – אבל כל אחד מהם מביא איתו יתרונות טיפה שונים שיכולים להיות קריטיים בהתאם לצורך שלכם. אז בואו נעשה סדר.
המסך מסוג COMETVISION הוא למעשה הבחירה שלי כשמדובר באירועים חיצוניים או בתנאים משתנים. מדובר במסך קיפול מהיר שהוקם ופורק עשרות פעמים בשטח פתוח, גם בכנסים וגם באירועי לקוחות, והוא פשוט עושה את העבודה בלי בעיות. הוא בנוי מחומרים עמידים יותר, כולל רגליים מתכווננות ותיק נשיאה איכותי במיוחד שמגן עליו היטב במהלך ההובלה – כך שהוא אידאלי לשימוש חיצוני וגם פנימי.
מצד שני, Easy Fold Portable Screen קצת יותר קומפקטי ועושה חיים קלים במיוחד למרצים ומציגים שנודדים בין משרדים או כיתות. הפתיחה והסגירה שלו פשוט מרגישים כמו קסם – זה באמת עניין של פחות מדקה עד שהמסך עומד במקום ונותן תצוגה מכובדת ביותר. אמנם הוא פחות "קשוח" מבחינת התנגדות לרוחות או תנאי שטח קשוחים, אבל הוא מושלם למקומות סגורים ובמיוחד כשצריך לנוע הרבה.
שורה תחתונה? אם אתם מתכננים לנייד את המסך לעיתים קרובות ולהשתמש בו בעיקר באולמות סגורים – ה-Easy Fold יספק לכם פתרון נהדר עם מינימום מאמץ. אבל אם אתם עובדים בסביבות פחות צפויות וצריכים מסך עמיד שיסחוב אתכם לאורך זמן – לכו על COMETVISION בלב שקט.
למה כדאי לבחור במסך Fixed Frame Screen להקרנה קבועה ולא במסכים נגללים?
פה מדובר בהחלטה די חשובה, בעיקר כשאנחנו מדברים על הקמה של חדר קולנוע ביתי או חדר ישיבות שבו האסתטיקה והאיכות החזותית נמצאות בראש סדר העדיפויות. אני אישית התקנתי בבית הלקוח מסך Fixed Frame Screen, ואני חייב לציין שזה שינוי שקשה להסביר עד שרואים אותו בפועל.
בניגוד למסכים נגללים שעלולים לפעמים להתעוות בקצותיהם או שלא תמיד יושבים בצורה מתוחה ואחידה (אתם מכירים את זה – הקימור המעיק הזה בצדדים...), המסך הקבוע מותקן עם מסגרת קשיחה ששומרת עליו במתח תמידי. זה נותן לתמונה יציבות אופטית וחוויית צפייה נקייה לחלוטין מעיוותים או רטטים.
מעבר לזה, מדובר בפריט שמעוצב ממש כמו יצירת אמנות: המסגרת השחורה הדקה תורמת לניגודיות התמונה ומשווה לכל הסצנה מראה קולנועי מקצועי במיוחד. וזה לא רק בבית – עשינו התקנות כאלה גם בחברות הייטק גדולות במתחמי הישיבות המרכזיים שלהן, והתוצאה הייתה וואו אחד גדול.
אז אוקיי, זה אולי ידרוש קצת השקעה ראשונית בהתקנה (לא משהו מורכב אגב), אבל אם מטרתכם היא להשיג איכות תצוגה ברמה הגבוהה ביותר בלי פשרות לאורך זמן – ה-Fixed Frame בהחלט צריך להיות בראש הרשימה שלכם.
איך יודעים איזה גודל לבחור כשמדובר במסכי אפסון Ultrashort Throw בגודל 100" לעומת 120"?
שאלה ממש חשובה שאני מקבל המון ממי שמתחיל להתעניין בטכנולוגיית הקרנה מטווח אולטרא-קצר ובמיוחד בדגמים האיכותיים של Epson Laser TV. שני הדגמים שאתם מזכירים כאן – ELPSC35 בגודל 100 אינץ’ ו-ELPSC36 בגודל 120 אינץ’ – הם באמת מוצרי דגל שנותנים תמונה מדהימה בטכנולוגיה הכי חדשנית שיש היום בתחום הזה.
אבל איך בוחרים בין השניים? פה נכנס לתמונה גודל החלל שלכם והמיקום האפשרי למתקן ההקרנה והמקרן עצמו. אני יכול לספר מניסיון אישי שבאחד הפרויקטים שעבדנו עליו בבית לקוח ברחובות החלטנו ללכת דווקא על הגרסה של ה-100 אינץ’ כי הסלון היה יחסית צר והמרחק מהקיר היה מוגבל מאוד (בסביבות 40 ס"מ בלבד). שם ה-ELPSC35 נתן עבודה פשוט פנטסטית!
אולם במקרה אחר שבו הקמנו מערכת בידור ביתית בחדר גדול עם מרחק צפייה רחב יותר וספה אחורית יחסית מרוחקת – הגרסה של 120 אינץ’ סיפקה חוויית IMAX כמעט מושלמת בתוך הבית! חשוב להבין שהתוספת הזו לגודל משפיעה באופן ישיר על התחושה הקולנועית הכוללת: יותר שטח = יותר דרמה = יותר הנאה.
בקיצור? אין פה תשובה אחת נכונה לכולם. צריך לבדוק כמה מקום פנוי יש לכם מול רוחב התמונה הרצויה ומרחק הצפייה וביחד אפשר למצוא את ההתאמה המדויקת ביותר עבורכם.
באילו מקרים מתאים להשתמש במסכים בעלי הקרנה קדמית וגם אחורית?
וואו... כמה שזה שימושי! וזה אחד הדברים שאנשים לא תמיד מבינים עד שהם באמת צריכים את זה בשטח ואז פתאום הכל מתחבר להם בראש. כשלוקחים לדוגמה את מסכי COMETVISION או אפילו את Easy Fold Portable Screen, היתרון הבולט שלהם טמון בכך שהם מאפשרים הקרנה דו-כיוונית: גם מקדימה וגם מאחור.
אז מתי זה בא לידי ביטוי? נגיד שאתם מפיקים אירוע חיצוני ויש לכם מגבלות מקום להציב מקרן מקדימה כי יש אנשים שעומדים/עוברים שם (קרה לי בדיוק דבר כזה באירוע עירוני בכיכר ציבורית) – אז פשוט מציבים את המקרן מאחור, מקרינים דרך הבד והתוצאה מהממת: תמונה ברורה בלי שאף אחד מסתיר אותה באמצע המצגת או הסרט.
עוד סיטואציה מוכרת מגיעה מהפקות במה קטנות שבהן אין מקום לצוות טכני מול הקהל. בהצגה שעזרתי להפיק בבית ספר למשל הצבנו מקרן מאחורי המסך בזכות אופציית הקרנה אחורית וזה פתר לנו ים של כאבי ראש לוגיסטיים בלי לפגוע ברמת התוכן שהוקרן לתלמידים ולהורים בקהל.
כך שגם אם כרגע אתם חושבים שתשתמשו רק בקרנה קדמית... נעים מאוד להכיר את הגיבוי הבא שלכם בזמן אמת!
למי מיועד המסך הקבוע general במידות 1.71X1.28 ואיזה שימושים הוא הכי מתאים להם?
אז נכון שמסכים גדולים תופסים תמיד תשומת לב רבה יותר, אבל האמת היא שהמסכים ה”קומפקטיים” יחסית כמו הדגם בגודל 1.71X1.28 general, הם גיבור נסתר שנמצא בכל כך הרבה פרויקטים שאנחנו עושים ביום-יום והוא נותן תמורה אדירה במרחבים קטנים יחסית ובהקשרים פונקציונליים נטו.
אני אישית המלצתי עליו בעבר לחברה פיננסית בת"א שביקשה לשלב מקרן בחדר ישיבות פנימי קטן עם 8–10 משתתפים לכל הפגישה בערך. בגלל מגבלות מקום ולוחות זכוכיות שהיו בכל צד כמעט לא ניתן היה להציב שם שום דבר גדול מדי או לצפות מתקרה גבוהה מדי... ואז הגיע הפתרון הזה: קומפקטי, אפקטיבי ונראה מעולה כשהוא תלוי בדיוק מעל הלוח המרכזי שלהם בחדר הישיבות!
אבל מעבר לכך ראיתי גם סטודנטים שמשתמשים בו כדי להציב אותו בדירה שכורה בזמן שהם לומדים תוך כדי הקרנת מצגות ושיעורים מוקלטים – פשוט כי קל לעבוד איתו והוא לא דורש שינויים גדולים בסביבה קיימת ומתחבר נהדר עם מקרנים סטנדרטיים קטנים שנמצאים היום אצל כמעט כל סטודנט שיודע להשקיע בצורת הלימוד שלו...
אם אתם מחפשים פתרון נקודתי שאינו דורש התקנות מיוחדות אך כן מעניק תחושת פרויקט רציני והופעה נקייה ומדויקת מבחינה חזותית — זו לגמרי אופציה שכדאי לבחון מקרוב!
איך עובדת מערכת הטריגר להורדת מסכי הקרנה ואיך היא משפרת בפועל את חוויית השימוש?
האמת? זו אחת ההמצאות הכי קטנות ופשוטות שלא ברור איך הסתדרנו בלעדיה במשך כל השנים האלה... מערכת טריגר להורדה אוטומטית של מסכי הקרנה בעת הדלקת המקרן, נשמעת אולי כמו גימיק טכנולוגי נחמד — אבל בפועל מדובר במהפכה אמיתי בכל הנוגע לנוחות שימוש יומיומית במערכות הקרנה ביתיות ועסקיות כאחד.
אני זוכר לקוחה שאמרה לי פעם בצחוק "אם הייתי יודעת שזה יוריד לי לבד את המסך כל פעם שאני נדלקת לראות סרט… כבר הייתי מתקינה מזמן!" — וצדקה לגמרי! החיבור הזה בין המקרן לבין מנגנון הפעלה חשמלי למסך עוזר לחסוך זמן ולמנוע עיכובים מביכים בתחילת פגישה עסקית ("רגע רגע... איפה השלט למסך??") ולבטח מוסיף טאץ' עתידני לכל חלל שתבחרו להתקין בו מערכת כזו.
I
בחברות שבהם התקנו חדר מצגות פעילים יום יום — הזמן שחוסכים לאורך שבוע עבודה בזכות פעולה פשוטה כזו מסתכם בשעות! מעבר לכך כמובן שגם האסתטיקה נשמרת; אין צורך להשאיר מסכים גלויים כל הזמן אלא הם יורדים רק כשצריך אותם בצורה חלקלקה ושקטה.<
/p>
יאללה... עכשיו הכדור אצלכם!
כל אחד מהפתרונות האלו יכול להפוך לכם לחלוטין את חוויית ההצגה והשיתוף במשרד, בבית או אפילו בדרכים — תלוי רק במה מתאים לכם ובאיזו סביבה אתם עובדים או נהנים בדרך כלל.
אם אתם עדיין מתלבטים — אנחנו כאן כדי לעזור! אל תהססו ליצור קשר ולספר לנו מה בדיוק הצורך שלכם.
השוואה בין סוגי מסכי הקרנה – מה באמת מתאים לכם?
בין אם אתם חובבי קולנוע ביתי, אנשי מקצוע בתחום ההדרכה או פשוט מחפשים פתרון איכותי למצגות וסרטים, אין ספק שמסך הקרנה נכון עושה את כל ההבדל. עם כל כך הרבה אפשרויות בשוק – מניידים ועד קבועים, מקרנים לטווח קצר מול הקרנה אחורית וקדמית, ואפילו פתרונות אוטומטיים – הבחירה לא תמיד ברורה. בואו נעשה סדר ונצלול אל תוך השוואה מעמיקה בין הדגמים המרכזיים שקיימים היום ברשימה שלנו.מסכי קיפול ניידים להקרנה קדמית ואחורית – COMETVISION ו-Easy Fold
נתחיל ממסכי הקיפול הניידים: אלו מיועדים למשתמש שזקוק לפתרון גמיש, נייד ומהיר להתקנה. דגם ה-COMETVISION מאפשר גם הקרנה קדמית וגם אחורית, והוא מתוכנן להתקנות זמניות או סביבות משתנות – הרצאות, אירועים בשטח, מצגות נודדות ועוד. מדובר במסך קל לתפעול שמתקפל במהירות יחסית ומגיע בתיק נשיאה קומפקטי. הוא מגיע עם מסגרת אלומיניום שמתחברת בקלות ומתוח בצורה הדוקה כך שאין קימוטים במשטח ההקרנה עצמו.האמת? הופתעתי מכמה הוא קל להרכבה ביחס לאחרים שניסיתי בעבר, ובשימוש נכון הוא נותן תוצאה ויזואלית טובה מאוד גם בתנאי תאורה שאינם אידיאליים. אם אתם עובדים בסביבה דינאמית או אוהבים לקחת את המקרן איתכם לכל מקום – זאת בהחלט אופציה ראויה.
מצידו השני של המטבע נמצא Easy Fold Portable Screen, שהוא גם מסך מתקפל להקרנה קדמית ואחורית אך מתמקד עוד יותר בנוחות הנשיאה וההרכבה. עיצוב השלדה כאן מעט שונה: הרגליים רחבות יותר ומייצבות אותו טוב יותר בקרקע בלתי ישרה (למשל בחוץ). החומר ממנו עשוי הבד מעט גמיש יותר ומשתלב עם עקומות קלות של אור מהפרויקטור מאחור. ממה שאני ראיתי, זה המסך שהייתי לוקח כשאני יודע שאני הולך לעבוד במקום לא צפוי מבחינת תנאים.
מסכי Fixed Frame – הפתרון הקבוע לחוויית צפייה מושלמת
אם יש לכם חדר ייעודי לקולנוע ביתי או חלל שבו המסך תמיד נשאר במקומו – מסכים בקונספט של Fixed Frame הם עולם אחר לגמרי מבחינת איכות התמונה והיציבות שלהם על הקיר. בדגם general בגודל 1.71X1.28 מטר אנחנו מדברים על פתרון פשוט יחסית אך אפקטיבי מאוד בחוויית הצפייה עצמה.זה מסך קבוע בעל פרופיל דק יחסית שיושב על הקיר כמו מסגרת תמונה ומתוח באופן מושלם כדי ליצור פני שטח חלקים לחלוטין וללא הצללות מהצדדים או גלים בבד לאורך זמן. היתרונות כאן ברורים: קודם כל אין צורך להתעסק איתו בכל פעם מחדש; שנית, איכות ההקרנה משתפרת בזכות האופטימיזציה המובנית לחדר חשוך ולפיזור אור אחיד.
אני חייב לציין שברגע שעוברים למסך כזה כבר קשה לחזור אחורה... התחושה היא של "מסך קולנוע אמיתי", ובשילוב עם מקרן טוב מקבלים תוצאה שלא מביישת אולמות סינמה קטנים.
EPSON Laser TV Screens – כשמדובר על טכנולוגיה UST
אז הנה תחום שמתפתח בקצב מסחרר בשנים האחרונות – מקרני לייזר לטווח אולטרה קצר (UST). אלו מקרנים שבעצם יושבים ממש צמוד לקיר או למסך ולכן דורשים משטח הקרנה מותאם במיוחד כדי לנצל את היתרונות שלהם בלי עיוותי תמונה או פגיעה באיכות התמונה מזוויות שונות.EPSON מציעה כאן שני דגמים עיקריים: ELPSC35 בגודל 100 אינץ' ו-ELPSC36 בגודל מרשים של 120 אינץ'. שני המסכים מיועדים לשימוש ספציפי עם מקרני UST והם בנויים כך שיפזרו את האור בצורה מיטבית תוך ביטול השתקפויות ובעיות זווית צפייה.
המסכים האלו קצת "מפונקים" במובן הזה שהם לא רב-שימושיים כמו האחרים שהזכרתי כאן קודם – אי אפשר להשתמש בהם למקרן רגיל למשל כי הם מכוונים לזוויות ספציפיות מאוד של אור מהמקרן שנמצא ממש מתחת למסך ולא ממולו כמו שרוב האנשים רגילים לחשוב על הקרנה סטנדרטית.
אבל! וזה אבל חשוב... אם יש לכם כבר מקרן UST ואתם משתמשים בו כתחליף לטלוויזיה בסלון שלכם? זה פשוט חובה מבחינתי לבחור במסכים האלה כדי לקבל חדות ותאורה כמו שצריך גם באור יום חלקי וגם בלילה בלי מאמצים מיותרים להחשיך את הבית כולו.
מערכת טריגר להורדה אוטומטית של מסכי הקרנה
פה מדובר בכלל בתוספת טכנולוגית גאונית שיכולה לשדרג כמעט כל מערכת קיימת – מערכת טריגר להורדה אוטומטית יודעת לזהות מתי המקרן נדלק ופשוט מפעילה את מנגנון הורדת המסך לבד ללא צורך בלחיצה ידנית נוספת או אפילו שלט רחוק נוסף בבית.זה אולי נשמע "שטויות" למישהו שלא חווה את זה בעצמו אבל אני אומר לכם: זה משנה לחלוטין איך אתם מרגישים בתוך הסשן של הצפייה שלכם… הכל נהיה פשוט חלק יותר וטבעי יותר – פתחתם את המקרן? המסך יורד לבד… סגרתם אותו? המסך עולה חזרה למעלה… בלי לסבול משלט נוסף שלא מוצאים כשהוא נופל מאחורי הספה בדיוק כשצריך אותו הכי הרבה…
השורה התחתונה היא שזה פתרון קטן שמשדרג בענק ומייתר התעסקות מיותרת בהרבה מערכות קיימות (כולל כאלה שכבר נמצאות אצלכם בבית).
אז איזה מסך מתאים לכם?
בקיצור חבר'ה, הבחירה תלויה לחלוטין בצרכים האישיים שלכם ובסוג השימוש שאתם עושים במערכת ההקרנה שלכם:- אם אתם צריכים משהו נייד ונוח שתוכלו לקחת ממקום למקום ולעבוד איתו בתנאים משתנים? לכו על COMETVISION או Easy Fold.
- אם יש לכם חדר ייעודי ואתם רוצים חוויית קולנוע ביתי אמיתי? Fixed Frame יביא לכם בדיוק את זה.
- מחזיקים מקרן Ultra Short Throw חדשני ורוצים לנצל אותו עד הסוף? רק EPSON ELPSC35/36 יתנו תוצאה מעולה באמת.
- ואם אתם אוהבים שכל העסק יעבוד בשבילכם בלי לעשות כלום? הטריגר החשמלי האוטומטי יוריד לכם עומס קטן אבל משמעותי מכל פעם מחדש...
בסופו של דבר מדובר בהשקעה שחוזרת אליכם בכל פעם שאתם מדליקים את המערכת וצופים בסרט אהוב או מצגת מקצועית מול לקוחות חשובים... אז תבחרו חכם ותנו לעצמכם ליהנות באמת מהחוויה!