לפרטים והזמנות
073-7281111

  1. דף הבית
  2. מגרסות
  3. מגרסת נייר
  4. מגרסות אישיות

מגרסת נייר אישית הינה מגרסה קטנה לשימוש אישי בבית או במשרד ברכישת מגרסת נייר ביתית יש לתת תשומת לב למספר מאפינים עיקריים:
א. תקן הבטיחות של הגריסה - DIN  PIN ככל שהדין גבוהה יותר כך הסודיות בגריסת הנייר טובה יותר .
ב. מספק הדפים שאפשר לגרוס בבת אחת - ככל שכמות הדפים גבוהה יותר המגרסה האישית טובה יותר.
ג. נפח מיכל איסוף הגריסה - ככל שנפח מיכל איסוף הגריסה במגרסה האישית גבוהה כך  נוחיות העבודה תגדל.
ד. גודל פיזי של המגרסה האישית - יש להתאים את הגודל הפיזי של המגרסה האישית לצרכי מיקום המגרסה בבית או במשרד.
לעזרה נוספת אנא פנו אלינו  ל 073-728-1111 

מספר המוצרים בסל : 0
סל קניות (
0
) רוקן סל

מגרסת נייר אישית

מגרסת נייר אישית היא הפתרון האולטימטיבי לכל מי שמבין את החשיבות שבשמירה על פרטיות וניקיון שולחן העבודה, הן בבית והן במשרד. בעידן שבו כמעט כל מסמך עובר דרך מדפסת, סורק או מכונת צילום – עד שהוא נערם באקראי בפינה – עולה הצורך במענה פשוט, יעיל ונגיש לגריסת מסמכים אישיים ועסקיים כאחד. קטגוריית מגרסות נייר אישיות באתר 'ג'נרל מכונות משרד בע"מ' מציעה מבחר רחב של דגמים איכותיים מבית מותגים מוכרים כמו Fellowes ו-HSM, המתאימים למשתמש הביתי וגם לעסק הקטן. בין אם אתם מחפשים גריסה לרצועות או חיתוך מיקרו-מדויק במיוחד, כאן תמצאו מוצר אמין ששומר על שקט תעשייתי לצד ביצועים מעולים. המדריך שלנו יעזור לכם לבחור את הדגם המתאים לפי נפח שימוש, זמן פעולה, עיצוב וצרכים נוספים שחשוב לקחת בחשבון לפני הרכישה.

מגרסת נייר אישית – פתרון פשוט לצורך יומיומי חשוב


בואו נדבר תכל'ס – בעידן שבו כמעט כל מסמך עובר דרך מדפסת לייזר, סורק או מכונת צילום לפני שהוא מגיע לשולחן העבודה שלנו, אנחנו עדיין מגלים שלמרות כל הדיגיטליזציה, מצטברים אצלנו לא מעט ניירות. עכשיו תגידו לי בכנות – מה אתם עושים עם כל החשבוניות הישנות, הדוחות מהעבודה, התדפיסים שכבר לא רלוונטיים? כן כן, אלה שאי אפשר פשוט לזרוק לפח כי הם כוללים מידע אישי, עסקי או פיננסי. אז פה נכנסת לתמונה ה-גיבור של המשרד הביתי או הפינה הקטנה בעסק – מגרסת נייר אישית.



הקטגוריה הזו באתר 'ג'נרל מכונות משרד בע"מ' מיועדת בדיוק למי שמחפש את השילוב בין ביצועים מעולים לבין גודל קומפקטי ונוחות שימוש יומיומית. מגרסת נייר אישית היא לא רק עוד גאדג'ט שמעלה אבק בפינה – היא כלי חיוני לשמירה על פרטיות ולניהול נכון ובטוח של מסמכים. אני באופן אישי משתמש באחת כזו ליד שולחן העבודה שלי בבית כבר שנים. לא צריך לקום, לא צריך לחשוב פעמיים – פשוט מזין את הדף והמגרסה עושה את שלה תוך שניות.


מה חשוב לדעת כשבוחרים מגרסת נייר אישית?


אז נכון שיש היום בשוק המון סוגים ודגמים של מגרסות: פתיתים, רצועות, חיתוך צולב ואפילו חיתוך מיקרו (Micro-Cut) למי שרוצה להרגיש כמו בסרט ריגול... אבל השאלה האמיתית היא – מה מתאים לכם? בקטגוריה הזו תוכלו למצוא מבחר דגמים איכותיים במיוחד של מותגים אמינים כמו Fellowes ו-HSM, החל ממגרסות קטנות בנפח 11 ליטר ועד לדגמים שיכולים להתמודד עם נפח עבודה גדול יותר ולשמור על רצף גריסה חלק גם אחרי כמה עשרות דפים.



אני חייב לציין שבין אם מדובר במכשירים כמו Fellowes LX25 בנפח 11.5 ליטר שמתאימים בדיוק לפינת העבודה הביתית, ובין אם זה דגם מתקדם יותר כמו Powershred® LX221 Micro-Cut למשרד קטן שדורש רמת אבטחה גבוהה יותר – ההבדלים הם ממש משמעותיים והבחירה צריכה להיות מותאמת לצרכים האישיים שלכם. שלא תטעו – זה ממש לא עניין רק של גודל המיכל או כמה דפים אפשר לגרוס בו זמנית. יש כאן שיקולים חשובים של זמן פעולה רציף מול זמן קירור נחוץ (וזה משהו שלא כולם חושבים עליו), רמות רעש (כן כן! יש כאלה ששקטות להפליא) ואפילו עיצוב שמשתלב יפה בריהוט הקיים.


איך לבחור את המגרסה הנכונה בשבילכם?


המלצה שלי? תתחילו בלשאול את עצמכם כמה שאלות פשוטות: כמה מסמכים אתם צריכים לגרוס בשבוע? האם מדובר בשימוש ביתי בלבד או שזה הולך לעמוד במשרד ביתי שבו עובדים יותר מאדם אחד? האם חשוב לכם שהנייר יהפוך לפתיתים בגודל מילימטרים ספורים או שאתם מסתפקים בחיתוך לרצועות? למשל ה-M8C מבית Fellowes, עם נפח 15 ליטרים ויכולת לגרוס עד 8 דפים בו זמנית בפתיתים קטנים במיוחד – הוא פתרון מעולה בדיוק לצורך הזה וגם נראה ממש טוב על שולחן העבודה.



אם אתם מחפשים משהו קצת יותר "מאסיבי", נגיד כדי להשתמש בו לאורך כל יום העבודה בלי הפסקה כל שני וחצי דפים בגלל התחממות יתר – כדאי לבדוק את הדגמים הגדולים יותר כמו LX65 בנפח 22 ליטרים או אפילו ה-LX70-W, שגם מציע ביצועים נהדרים וגם שומר על פורמט סופר קומפקטי ונוח להזזה ממקום למקום במשרד. וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על עיצובים מרשימים בצבע לבן נקי שמתאים לכל משרד מודרני (יש גם כאלה!) כמו בדגם Powershred® LX211 White.


למה דווקא אצלנו ב-'ג'נרל מכונות משרד בע"מ'


בואו נאמר את האמת – אפשר לקנות היום דברים כאלה גם באינטרנט מכל מקום אחר… אז למה דווקא אצלנו? קודם כל כי אנחנו חיים ונושמים ציוד משרדי כבר שנים ומכירים מקרוב את הצרכים האמיתיים של בעלי עסקים ושל אנשים שעובדים מהבית. שנית, אנחנו מקפידים להביא לחנות שלנו אך ורק מוצרים שאנחנו באמת מאמינים בהם ושעברו אצלנו ידיים ובדיקות איכות קפדניות.



אנחנו מתייחסים לכל קטגוריה כאילו זו הייתה היחידה באתר, ולכן השקענו מחשבה רבה בבחירת הדגמים שמופיעים כאן: החל מה-P25S הבסיסית והפרקטית ביותר לניקוי מהיר וקליל בקצב אישי לחלוטין, ועד לדגם המרשים ביותר מבחינת יכולת גריסה ועיצוב חדשני. ואם משהו משתבש בדרך? תמיד יש לכם גב מקצועי אצלנו בחברה שמוכן לעזור בלי להתחבא מאחורי מערכת אוטומטית מתישה.



בקיצור חבר'ה – אם אתם רוצים לסגור פינה אחת ולתמיד בכל הנוגע לאבטחת מידע מודפס בבית או במשרד הקטן שלכם ולא להתעסק בזוטות שכל כך קל לפתור מראש… השקיעו פעם אחת במוצר טוב מתוך קטגוריית 'מגרסת נייר / מגרסות אישיות'. תאמינו לי שזה אחד הדברים הכי חשובים שאתם יכולים לעשות לסדר ולאיכות החיים שלכם.
הכדור עכשיו במגרש שלכם!


באיזו מגרסה לבחור לשימוש יומיומי בבית או במשרד הביתי?

האמת? זו אחת השאלות שאני שומע הכי הרבה. אנשים מחפשים משהו פשוט, לא ענק מידי, אבל גם לא צעצוע. בואו נחשוב על זה רגע – אם אתם עובדים מהבית, מקבלים דואר עם מידע אישי, חשבוניות בנייר, דוחות בנקאיים וכל מיני מסמכים רגישים – אתם ממש לא רוצים פשוט לזרוק את זה לפח כמו שזה. לכן מגרסת נייר אישית היא הפתרון המושלם. כאן נכנסות לתמונה כמה אופציות נהדרות כמו למשל ה-Fellowes 6C או ה-P25S.
למשל, ה-Fellowes 6C היא אחת מהמגרסות האלה שפשוט עושים את העבודה בלי הרבה רעש וצלצולים – קומפקטית מאוד (נכנסת מתחת לשולחן בקלות), פועלת בשיטת חיתוך פתיתים שזה כבר מוסיף ביטחון מבחינת אבטחת מידע, ויש לה קיבולת של גריסת עד 6 דפים בו זמנית ומיכל של 11 ליטר – שזה די והותר לרוב המשתמשים הביתיים. מצד שני, אם אתם רוצים משהו אפילו יותר בסיסי ושקט במיוחד – P25S תעשה את העבודה בצורה מדויקת בלי להכביד על התקציב.
מניסיוני האישי, אני משתמש ב-LX25 כבר תקופה ארוכה בבית שלי ליד שולחן העבודה והיא פשוט פתרה לי בעיה שלא ידעתי כמה היא מציקה עד שנפטרה – אין יותר ערימות של ניירות שמחכות ל"יום הניקיון". אז כן, אם השימוש שלכם הוא בינוני-קל ואתם רוצים שקט נפשי בלי כאב ראש מיותר – לכו על אחת מהאפשרויות הקטנות והאמינות האלה.

מה ההבדל בין מגרסה בחיתוך פתיתים לחיתוך צולב או Micro-Cut?

שאלה מעולה! בואו נדבר תכל'ס: זה כל ההבדל בין לקפל פתק לשניים ולקרוע אותו קצת לבין להפוך אותו לגרגרים שאפילו מרגלים מיומנים לא יצליחו להרכיב מהם משפט אחד הגיוני. בקיצור – מדובר ברמות שונות של אבטחת מידע. החיתוך הבסיסי ביותר הוא לחתיכות רצועה (strip cut), אחרי זה בא חיתוך צולב (cross-cut) ואז מגיעה הרמה הגבוהה באמת – Micro-Cut.
ה-Micro-Cut זה כמו לגרוס את הדף לאבק. נגיד בדגם LX221 או LX211 מבית Fellowes אפשר לראות איך הדפים הופכים ממש לפתיתים בגודל מילימטרים ספורים. למה זה חשוב? כי אם יש לכם מידע רפואי אישי, נתונים עסקיים רגישים או אפילו סתם מספר תעודת זהות על דף… עדיף שהוא יהיה בלתי ניתן לשחזור לחלוטין ולא סתם "קשה להרכבה".
אני חייב לציין שהשדרוג למגרסה עם Micro-Cut שינה לגמרי את הדרך שבה אני מתייחס להשלכת מסמכים: אני הרבה יותר רגוע עכשיו כשאני יודע שאין שום דרך בעולם שמישהו יוכל לדלות מידע מהדפים שכבר עברו דרך המגרסה שלי.

איך לבחור מגרסה שתעמוד בנפח עבודה גבוה לאורך זמן?

פה כבר אנחנו נכנסים לעולם של המשרדים הקטנים או המשתמשים הכבדים יחסית בבית. יש לכם ערימות של נייר לגרוס כל יום? אל תעשו לעצמכם טובה ותקנו משהו קטן רק בגלל שהוא זול ונראה נחמד בחנות. כי מה שיקרה תוך שבוע-שבועיים גג זה שתאלצו להתמודד עם התחממות יתר כל עשר דקות והמתנה מעייפת בין גריסה לגריסה.
דוגמא מצוינת למכשיר שעושה את העבודה כמו שצריך גם לאורך יום עבודה מלא היא ה-Fellowes LX65 או ה-Fellowes LX70-W – שניהם מגיעים עם נפחים של 18–22 ליטר ומנוע שמתמודד יפה מאוד עם עומס יומי ללא תלונות ובלי להתבכיין באמצע היום שאתם צריכים לתת לו לנוח חצי שעה.
אני אישית השתמשתי בדגם LX65 במהלך פרויקט גדול שהיה כרוך בהרבה טפסים מודפסים ותיעוד כתוב וזה היה פשוט עונג לעבוד איתה. בלי חסימות פתאומיות, בלי רעשים חזקים ובלי לשרוף זמן על המתנה לקרור מנוע. אז כן – לפעמים כדאי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל ביצועים שבאמת יתנו לכם שקט תעשייתי במקום כאבי ראש.

כמה משמעות יש לגודל המיכל במגרסת נייר אישית?

תאמינו לי כשאני אומר שזה פרט קטן שעושה הבדל ענק! בהתחלה אתם אולי חושבים “כמה נייר כבר אצטרך לגרוס?”, ואז... פתאום גיליון אחרי גיליון נאספים להם ואתם מוצאים את עצמכם מרוקנים את המיכל כל רבע שעה בערך — וזה מתיש! בדיוק בשביל זה חשוב לשים לב למספר הליטרים ולמרווח הזמנים שבין ריקון לריקון.
אז אם ניקח דוגמאות מהשטח: Fellowes LX25M מציעה קיבולת יפה של 11.5 ליטר שמתאימה לרוב האנשים שעושים שימוש קל-בינוני בבית או במשרד קטן; מצד שני אם אתם יודעים שאתם הולכים לטחון מסמכים בקצב רציני — כדאי לחשוב קדימה ולבחור בדגם כמו ה-LX221 או אפילו Powershred® LX211 White שמעוצבת מהמם אבל גם כוללת קיבולת מרשימה וגם איכות גריסה שלא מביישת אף מכשור מקצועי כבד יותר.
אני זוכר שפעם עבדתי עם מגרסה שהייתה גורסת אולי חמישה דפים לפני שהייתי צריך לרוקן אותה שוב... איזה סרט! מאז נשבעתי לעצמי לבדוק קודם כל גודל מיכל לפני שאני עושה רכישה חדשה בתחום הזה...

מה היתרון בעיצוב מודרני כשזה 'רק' ציוד משרדי?

אוי אוי... כמה פעמים שמעתי את המשפט הזה! “בסך הכול מגרסה, אז למה בכלל צריך עיצוב?” ובכן חבר'ה — למען האמת? כשהיא עומדת שם בפינה ליד השולחן שלכם יום אחרי יום — אתם תרצו שהיא תיראה טוב בדיוק כמו שהיא עובדת טוב!
וזה בדיוק המקום שבו נכנסים הדגמים המעוצבים החדשים שלנו כמו Fellowes Powershred LX201 בלבן אלגנטי או Fellowes WHITE Powershred® LX211 micro-cut שהם באמת שילוב נדיר בין פונקציונליות גבוהה לנראות מדויקת שמתכתבת נהדר עם חללים מודרניים — משרד ביתי בעיצוב נקי? מושלם!
האמת? היה לי קצת קשה לשכנע בן משפחה שקנה לעצמו משרד ביתי להשקיע עוד כמה שקלים בשביל העיצוב… עד שהוא הגיע לבקר אצלי וראה איך הלבן הנקי משתלב בהרמוניה מוחלטת לצד הריהוט הביתי ופתאום אמר “וואלה צדקת”. וזה הסיפור כולו — אל תזלזלו בפרטים הקטנים!

איזו מגרסה מומלצת לבית שבו משתמשים גם ילדים/נערים?

זו שאלה שמתעלמים ממנה לעיתים קרובות אבל בעיניי היא קריטית: אם יש ילדים בסביבה ואתם יודעים שהם מסתובבים באזור שבו נמצאת המגרסה – חשוב מאוד לוודא שיש מנגנוני בטיחות אמינים! אני ממליץ לבדוק מראש האם הדגם כולל מערכת נעילה בטיחותית לילדים (Safety Lock) ואולי אפילו חיישני עצירה אוטומטיים כשיש גוף קרוב מדי לפתח הגריסה.
דגם מעולה לדוגמה הוא Fellowes 60CS שמגיע עם יכולת גריסת פתיתים גבוהה אך גם כולל SmartSense Technology שיודעת לזהות כאשר יד אנושית מתקרבת לפתיחה ולעצור מיד באופן אוטומטי — פתרון מושלם למשפחה שגם רוצה להרגיש בטוחה וגם ליהנות מכל יתרונות ההפרדה והמחזור בצורה אחראית ובוגרת.
אז אם הילדים אוהבים "לעזור" במשרד… עשו מאמץ קטן ובחרו בדגם שישמור עליהם מאותה סכנת התעסקות במכשיר שפועל בחשמל וכולל סכינים חדות במיוחד בתוך תא סגור!

עד כמה באמת משנה השקט בזמן פעולת הגריסה?

אתם רוצים תשובה אמיצה ואמיתית? מאוד משנה! במיוחד כשאנחנו מדברים על סביבת עבודה ביתית שבה הילדים אולי ישנים בחדר ליד או שאתם בעצמכם עובדים בזום ומישהו באמצע מצגת בזמן שבדיוק התחלתם לגרוס איזה ערימת חשבוניות…
פה נכנסים לתמונה דגמים שידועים בתפעול שקט במיוחד כמו Fellowes M8c וכן גם HSM X5 שגם נותן ביצועים טובים וגם כמעט ולא מורגש מבחינת רעש כשהוא עובד בתוך חדר רגיל בבית סטנדרטי.
בשורה התחתונה: אל תהיו אלו שקנו מכשיר זול ורועש ואז גילו שאף אחד לא יכול לדבר בטלפון בזמן שהוא פועל... ואם הייתי מקבל שקל בכל פעם ששמעתי “לא ידעתי שהיא כזה רועשת”־ כבר הייתי פורש לפנסיה מוקדמת!
אז כן חבר'ה… לקחת רגע לחשוב איזו סביבה אתם צריכים ולבחור בהתאם זו השקעה קטנה שמחזירה הרבה שקט ומנוחה בהמשך הדרך.

השוואה בין מגרסות נייר משרדיות ואישיות – Fellowes ו-HSM

כשזה מגיע למגרסות נייר, השוק מציע מבחר עצום של דגמים, פונקציות ועיצובים. מי שמחפש פתרון אישי לבית או למשרד קטן, חייב להבין שאין מגרסה אחת שמתאימה לכולם. כל אחד צריך לחשוב על הצרכים שלו – כמה דפים אני גורס ביום? האם יש מידע רגיש? מה המקום הפנוי שיש לי להציב את המגרסה? בואו נעשה סדר בין עשרות הדגמים הקיימים ונצלול לעומק ההבדלים ביניהם.
לפני הכול – חשוב להבין: מגרסה היא לא רק כלי טכני, אלא חלק מניהול תקין של פרטיות וביטחון מידע. מניסיוני האישי, דווקא כשלא חושבים שצריך – זה הרגע שבו מסמך רגיש עלול ליפול לידיים הלא נכונות. לכן, אל תזלזלו גם אם אתם משתמשים בה רק פעם ביום.

יכולות גריסה – כמה דפים באמת צריך?

פה מתחילה השאלה המרכזית: כמה נייר אתם רוצים לגרוס בכל פעולה? לדוגמה, הדגם Fellowes 15C-w גורם לי להרגיש כאילו הוא בנוי בדיוק בשביל משרד קטן שלא רוצה להתפשר. הוא מסוגל לגרוס עד 15 דפים בבת אחת וכולל סל איסוף של 11 ליטר. לעומתו, ה-Fellowes 6C הרבה יותר פשוט וצנוע ומיועד בעיקר לשימוש ביתי קליל עם יכולת גריסה עד 6 דפים בו זמנית.
אבל אם אתם יודעים שיש לכם עומס מסמכים רציני ודורשים ביצועים גבוהים לאורך זמן – כדאי שתשימו עין על דגמים כמו Fellowes LX70-W או ה-LX65 שמציעים נפח גריסה מכובד (עד 18-22 ליטר) ויכולות עבודה ממושכת יותר. הדגם Fellowes אישי 10-22 אפילו משלב בין הנוחות של מגרסה אישית לבין קיבולת גדולה יחסית של עד 22 ליטר.
ומה לגבי HSM? אז נכון שהם פחות מוכרים לציבור הרחב בישראל לעומת Fellowes, אבל הם משחקים חזק במגרסות איכותיות עם ביצועים אמינים לאורך זמן. לדוגמה HSM S10 ו-HSM X5 מציעים פתרון פרקטי עם קיבולת נאה לגריסה ונפח בינוני–גבוה לטווח הארוך.

איכות הגריסה ורמת האבטחה

הנה נקודה שאנשים פשוט מדלגים עליה בלי לחשוב פעמיים – סוג החתך ורמת האבטחה שלו! זה נשמע משעמם אבל זה בעצם הלב של כל הסיפור פה. לדוגמה, Fellowes LX221 או LX211 מגיעות עם חתך Micro-Cut מה שאומר שהמסמכים שלכם הופכים כמעט לאבק – וזה כבר סיפור אחר לגמרי מבחינת אבטחת מידע. מתאים במיוחד למסמכים רגישים כמו חוזים משפטיים או פרטים פיננסיים.
לעומתם יש את המגרסות מבוססות פתיתים כמו M8C או P36C שפשוט "חותכות" לרצועות קטנות ולא ממש מפוררות את הנייר לחלקיקים זעירים. הן מתאימות יותר לשימוש יומיומי לא קריטי במיוחד – נגיד חשבונית מהמכולת או רשימת קניות ישנה... לא משהו שהייתם רוצים להסתיר מהשב"כ בדיוק.
עוד משהו שכדאי לזכור הוא שבמקרים רבים דווקא המודלים הפשוטים כמו P25S או M7C משתמשים בטכנולוגיית Cross-Cut שמציעה איזון נחמד בין ביטחון למהירות עבודה וכמות אשפה סבירה בנפח קטן (בערך 11-14 ליטר).

עיצוב ונוחות שימוש

האמת שאני חייב לציין שהיום מגרסות כבר לא צריכות להיראות כמו מפלצות פלסטיק שתקועות בפינה מאחורי המדפסת... למשל ה-Fellowes Powershred LX201 וה-LX25M באים בעיצוב מודרני ומינימליסטי שמתאים לכל חלל עבודה בלי לקלקל את העיצוב הכללי. הם קומפקטיים מצד אחד ועדיין נותנים ביצועים מרשימים יחסית לגודל שלהם.
אם כבר בעיצוב עסקינן – אי אפשר להתעלם מה-Powershred LX211 White שמעוצבת בקו לבן אלגנטי שממש משתלב נהדר בחדר ביתי או סטודיו נקי ומואר. זו אולי אחת מהמגרסות הבודדות שאפשר לשים אפילו בסלון בלי להרגיש שזה צורם בעין...
לעומת זאת, אם אתם מחפשים רק פונקציונאליות נטו ולא אכפת לכם איך זה נראה בדיוק – תנו מבט בדגמים כמו S5 של HSM או P30C של Fellowes שהם אמנם פחות נוצצים אבל עושים את העבודה בצורה מאוד ישרה וברורה בלי הרבה רעש וצלצולים (אם כי תרתי משמע לפעמים כן יש קצת רעש...).

אמינות וביצועים בטווח הארוך

בואו נדבר תכל'ס: כל עוד אתם לא גורסים מאות עמודים ביום ביומו, רוב המכשירים פה יחזיקו לכם בכבוד למשך כמה שנים טובות. אבל יש הבדל בין "מחזיקים" לבין "לא עושים בעיות". כאן נכנס היתרון הברור של סדרת Powershred ושל חלק מדגמי LX החדשים שתוכננו להתמודד גם עם שאריות סיכות (כן כן!) ומהדקים קטנים בלי לקרטע אחרי חודשיים.
אני אישית תמיד מעדיף ללכת על מוצר עם מנגנון הגנה בפני חימום יתר וכיבוי אוטומטי לאחר זמן פעולה ממושך מדי – למשל ב-Fellowes LX70-W וגם ב-LX45 יש מערכות כאלה שעוזרות ממש במניעת תקלות ובשימוש רציף לאורך זמן.
ואל תשכחו לבדוק גם את עניין הרעש! מודלים מתקדמים יותר נוטים להיות שקטים משמעותית וזה יכול לעשות הבדל גדול כשאתם עובדים מהבית ויש ילדים בשינה בחדר ליד...

אז מה מתאים לכם באמת?

אם אתם גולשים פה ומתלבטים איזו מגרסה לקנות לעצמכם למשרד הקטן בבית או לעסק בצמיחה– תחשבו קודם כל על התדירות שבה תשתמשו בה ועל סוג המסמכים שאתם צריכים להשמיד. לשימוש מזדמן וביתי לגמרי יוכלו להספיק לכם מגרסות בסיסיות כמו P25S ,P36C או אפילו M7C ומעלה.
אבל אם מדובר בשימוש יומיומי אינטנסיבי קצת יותר ולכם חשוב גם העיצוב וגם איכות העבודה לאורך זמן– לכו על אחת מסדרות ה-LX החדשות (LX25M ,LX65 ,LX221 וכו') והשתדלו לבחור תמיד בדגם שיודע להתמודד עם חתכים קטנים וטכנולוגיה מתקדמת לשקט נפשי אמיתי.
ובינינו? אל תיפלו בפח של ללכת רק לפי קיבולת הדף באותו רגע נתון... כי בסוף היום המכשיר שאתם בוחרים צריך לעבוד איתכם ולא נגדכם!
בקיצור, עשו לעצמכם טובה—בחרו לפי צורך ולא לפי מחיר בלבד, ותיהנו מראש שקט בידיעה ששום פיסת מידע אישי/עסקי שאתם לא רוצים לראות שוב– לעולם לא תחזור להרכבה מחדש מהרצפה…
logo בניית אתרים