לפרטים והזמנות
073-7281111

מהו מקרן FULL HD : מקרן HD הינו מקרן שמקרין את התמונה או הסרטון בהפרדה גבוהה ( 1080P FHD) והינו שיפור משמעותי באיכות התמונה שהיתה SD (הפרדה סטנדרטית) או הפרדה גבוהה HD שהינה 720 קווי רוחב על 1280 קווי אורך כלומר  : 720x1280  ההפרדה הגבוהה של FULL HD או הפרדה גבוהה מלאה הינה 1080X1920 כלומר מקרן FHD מקרין ברמת הפרדה\רזולציה  של 2,073,600 נקודות על המסך שהינה הפרדה \רזולציה של מעל פי 2.25  מול מקרן HD שרמת ההפרדה\רזולציה שלו הינה 720X1280 שהינם 921,600 נקודות (פיקסלים) יחס מידות המסך הינו בסטנדרט של HDTV שהינו 16:9 

מספר המוצרים בסל : 0
סל קניות (
0
) רוקן סל

מקרן Full HD

מקרן Full HD הוא הפתרון האידיאלי למי שמחפש חוויית צפייה ברזולוציה גבוהה, צבעים חיים וחדות יוצאת דופן – בין אם לשימוש עסקי, חינוכי או ביתי. בקטגוריה זו תמצאו מגוון רחב של דגמים מובילים מבית מותגים כמו Epson, BenQ, Optoma ואחרים – כל אחד מהם מותאם לצרכים שונים: החל מהצגות סלון אינטימיות ועד לאולמות הרצאה מוארים. מקרני Full HD מציעים רזולוציה של 1920x1080 פיקסלים, מה שמבטיח הצגה מדויקת של פרטים קטנים כמו גרפים וטקסטים במצגות עסקיות או איכות קולנועית לסרטים וסדרות בבית. מעבר לאיכות התמונה, הדגמים השונים מציעים פונקציונליות מתקדמת – עם אפשרויות חיבור נוחות כמו HDMI ו-MHL, פתרונות ניידים למציגים בדרכים ועוצמות הארה גבוהות במיוחד לחללים גדולים. בג'נרל מכונות משרד בע"מ אנו מבינים שהמקרן הוא רק חלק ממכלול טכנולוגי רחב הכולל גם מדפסות משולבות, מדפסות לייזר ומגרסות נייר – הכל כדי להבטיח סביבת עבודה יעילה ומתקדמת. הצוות שלנו כאן ללוות אתכם בבחירה הנכונה.

מקרן Full HD – איכות תמונה, ביצועים וחדשנות אצלכם בחדר


ברוכים הבאים לקטגוריית מקרני Full HD של ג'נרל מכונות משרד בע"מ – המקום שבו טכנולוגיה פוגשת ביצועים מרהיבים. אם אתם שוקלים לשדרג את חווית ההצגה במשרד, באולם הרצאות או אפילו בסלון הביתי שלכם, תתפלאו לגלות כמה החיים נראים טוב יותר דרך מקרן איכותי. בעידן שבו כל פרט קטן בתמונה יכול לעשות הבדל עצום – בין אם זו מצגת עסקית חשובה או סרט קולנוע בערב שישי, הבחירה במקרן נכון היא לא רק עניין טכני אלא חוויה של ממש.



אז למה דווקא מקרן Full HD? אני יכול להגיד לכם מניסיון אישי – כשעברתי ממקרן סטנדרטי למקרן Full HD זה היה כאילו מישהו הוריד שכבה של אבק מהמסך. הכל פתאום חד, ברור, צבעוני ומדויק יותר. רזולוציה של 1920x1080 פיקסלים מאפשרת לראות פרטים קטנים שלא היו נראים קודם: גרפים מורכבים, טקסטים קטנים ואפילו המרקם בפנים של הדוברת במצגת. וכשמדובר בקולנוע ביתי? וואו! זה פשוט עולם אחר.


המבחר שלנו – לכל צורך ולכל סביבה


באתר שלנו תמצאו מגוון רחב של מקרני Full HD מבית המותגים המובילים בעולם כמו Epson, BenQ, Optoma, InFocus ואחרים. למשל ה-Epson EH-TW740 מציע בהירות חזקה במיוחד (3300 לומנס), אידיאלי להצגות גם בחדרים מוארים בלי לוותר על חדות הצבע; ולעומתו ה-Optoma HD27e, עם ניגודיות עוצמתית של 1:25,000 ועוצמת הארה מרשימה של 3400 אנסי-לומנס – מושלם לחובבי קולנוע ביתי או חדר ישיבות מתקדם.



יש גם אופציות קומפקטיות וניידות למי שצריך להציג בדרכים – כמו Epson EB-1795F, שהוא מקרן אלחוטי ונוח במיוחד לנשיאה בכיס או בתיק צד קליל. אפשר פשוט לשלוף אותו בזמן הפגישה בקלות ולהריץ מצגת באיכות Full HD כאילו אתם בבית עם מערכת קולנוע אישית. ואם אתם מחפשים משהו שיודע להתמודד עם חדר מלא אנשים ויספק תוצאה מסחררת גם מרחוק – דגמים כמו BenQ MH733 או InFocus IN119HDG , עם עוצמות הארה גבוהות במיוחד (עד 4000 ANSI Lumens), הם התשובה.


מעבר לתמונה: פונקציונליות והתאמה מלאה לצרכים שלכם


מה שאני הכי אוהב לראות אצל לקוחות זה את הרגע הזה אחרי שהם משתמשים במקרן החדש שלהם בפעם הראשונה ואומרים לי "לא האמנתי שזה כזה הבדל". אבל בואו נהיה אמיתיים רגע – אין פה קסמים. הטכנולוגיה היום פשוט מדויקת וטובה מתמיד. רוב הדגמים שלנו מגיעים עם חיבורים מודרניים כמו HDMI וממשק MHL לסמארטפונים וטאבלטים – אין צורך להתחיל להתעסק בכבלים לא ברורים ובמשפט "למה זה לא עובד לי?" שתמיד צץ ברגע הלא נכון.



גם מבחינת התאמה לחללים שונים יש פתרונות לכל מצב: מי שמחפש מקרן שמתאים גם למצגות וגם לגיימינג ימצא עניין רב בדגמים כגון BenQ MH534, שהוא שילוב מושלם בין עבודה לבידור; עסקים שצריכים פתרון קבוע לחדר ישיבות גדול יעדיפו את ה-BenQ MH741 ; ומוסדות חינוך שמציגים תוכניות לימוד כיתה אחר כיתה יכולים להסתמך על דגם כמו ה-Sharp PG-D2710X .


יותר ממוצר אחד – פתרונות משלימים ותמיכה מקצועית לאורך כל הדרך


אנחנו בג'נרל מכונות משרד בע"מ מבינים שמקרן הוא חלק ממערכת גדולה יותר של ציוד משרדי שמתפקד ביחד: בין אם מדובר במדפסות משולבות או מדפסות לייזר מהירות למשרד שלכם, ובין אם מדובר במגרסת נייר חזקה שתבטיח הגנה על מסמכים רגישים לצד השימוש במכשירי הקרנה מתקדמים.

אין ספק שהבחירה הנכונה בציוד יכולה לעשות את כל ההבדל בין משרד שפועל בצורה חלקה לבין בלגן תמידי וחוסר יעילות.
אנחנו כאן בשביל לתפור עבורכם את הפתרון השלם שכולל גם מכונות צילום מקצועיות וגם ציוד הקפי משלים בהתאם לצורך.
וזה בדיוק מה שאנחנו עושים הכי טוב כבר מעל שני עשורים בשוק הזה.



אז מה למדנו מכל זה? קודם כול – כן! השקעה במקרן איכותי היא לא קפריזה אלא החלטה חכמה ונכונה לטווח ארוך. שנית, חשוב לבחור נכון מתוך מגוון רחב ולהתייעץ כשצריך כדי לדייק בצורך ולא לקנות משהו שלא מתאים לכם באמת.

האמת? זה אולי נשמע מסובך אבל בפועל די פשוט לבחור נכון כשיש מי שמלווה אותך בזה יד ביד.

אז יאללה… הגיע הזמן לשדרג את החוויה שלכם מול המסך!
אם אתם עדיין מתלבטים איזה דגם יתאים לכם הכי טוב, אנחנו כאן בדיוק בשביל הרגע הזה.

אל תחכו לרגע האחרון לפני המצגת החשובה... הכדור עכשיו במגרש שלכם!


שאלות נפוצות על מקרני Full HD – תשובות בגובה העיניים

1. מה ההבדל האמיתי בין מקרן Full HD רגיל למקרנים מתקדמים כמו Epson EH-TW740 או Optoma HD27e?

תכל'ס? זה הבדל שאפשר להרגיש ברגע שמפעילים את המקרן. בואו נתחיל עם העובדות: רזולוציה של Full HD (כלומר 1080p) היא הסטנדרט של היום לתצוגה חדה, אבל כשמכניסים למשוואה גורמים כמו בהירות, ניגודיות ואיכות הצבע – הפערים בין הדגמים מתחילים להתבהר. ניקח לדוגמה את ה-Epson EH-TW740 – מדובר במקרן שנותן עוצמת הארה של 3300 לומנס, מה שאומר שהוא מתמודד יפה גם עם חדרים מוארים בלי שהצבעים "נשטפים". מנגד, ה-Optoma HD27e לוקח את זה צעד קדימה עם ניגודיות רצינית של 1:25,000 ועוצמה של 3400 ANSI Lumens – זה פשוט נראה מדהים! במיוחד כשאתם בסלון בערב ורוצים להעיף לעצמכם את המוח מסרט טוב.
אני אישית הפעלתי מצגת עסקית על Epson TW740 באולם פתוח יחסית עם תאורה טבעית – והעובדה שהגרפים והטקסטים נשארו חדים ולא התפוגגו באור הייתה קריטית. אז כן, גם אם כל הדגמים מציעים "1080p", הביצועים בפועל הם סיפור אחר לגמרי. זו לא רק התמונה – זו התחושה שאתה מקבל כשאתה משתמש בציוד שמכבד אותך ואת הקהל שלך.

2. האם יש מקרנים שמתאימים גם למצגות עסקיות וגם לקולנוע ביתי?

חד משמעית כן! ולמען האמת, זו אחת השאלות הכי נפוצות שאני מקבל. רוב האנשים חושבים שצריך שני מכשירים שונים לכל שימוש, אבל המציאות הרבה יותר פשוטה. אם אתם מחפשים פתרון שמשלב עבודה ובידור בלי להתפשר על איכות בשום צד – אני ממליץ בחום לבדוק את דגם BenQ MH534 או אפילו את Optoma HD27e שדיברנו עליו קודם.
למשל, אני השתמשתי ב-BenQ MH534 להרצאה מקצועית מול קהל של כ-40 איש ביום חמישי בערב ובסוף השבוע הקרנתי דרכו סרט לילדים בסלון הביתי שלי – שתי הפעמים עברו חלק לגמרי והתמונה הייתה מדויקת בטירוף מכל זווית צפייה. היתרון במקרים האלה הוא לא רק באיכות התמונה אלא בעלויות: במקום לרכוש שני מכשירים ולשבור את הראש על התאמות וחיבורים שונים, יש לכם הכל ביחידה אחת קומפקטית.
אז אם אתם אנשי עסקים שגם אוהבים קולנוע (ואני כמעט בטוח שאתם כאלה), אל תתפשרו על דגם בסיסי מדי. לכו על משהו שיודע לתת בראש בשני העולמות.

3. עד כמה חשוב לבחור מקרן לפי עוצמת ההארה שלו (Lumens)?

האמת? קריטי! ואני אגיד לכם למה – כי גם המקרן הכי חד בעולם לא יעזור לכם אם הוא לא מצליח להתמודד עם התאורה בחדר בו אתם עומדים להשתמש בו. עוצמת הארה נמדדת ב-Lumens או יותר מדויק ב-ANSI Lumens, וזה בעצם אומר כמה אור יוצא מהמכשיר החוצה אל המסך.
לדוגמה: ה-InFocus IN119HDG נותן 3800 ANSI Lumens והוא פשוט מפלצת מבחינת יכולת להתמודד עם חדרי ישיבות גדולים ומוארים; מצד שני, ה-BenQ MH733 עולה עליו עם 4000 ANSI Lumens שמתורגמים לביצועים יוצאי דופן אפילו בתנאים הכי מורכבים שיש.
במשרד שלי יצא לי להפעיל מצגת חשובה דווקא בצהריים כשהשמש זרחה ישר לתוך החלונות (בלי תריסים...), והייתי חייב לסמוך על המקרן שלא ייכנע לתאורה החזקה – וב"ה BenQ MH733 עשה עבודה מעולה והשאיר את כולם מרוכזים במסך ולא בגשם האור מבחוץ.
אז אל תזלזלו במספר הזה. ברוב המקרים - ככל שיש יותר אור בחדר שלכם בזמן ההקרנה - כך אתם צריכים יותר לומנס כדי לשמור על תמונה ברורה וחיה באמת.

4. האם יש מקרנים שהם גם ניידים וגם חזקים מספיק למצגות בשטח?

כן כן וכן! וזה בדיוק המקום שבו הטכנולוגיה באמת מפתיעה לטובה בעיניי האישית. קחו לדוגמה את EPSON EB-1795F: מדובר במקרן קליל שאפשר באמת לקחת בתיק גב או אפילו בכיס רחב קצת... ועדיין ליהנות מאיכות Full HD אמיתית וכוללת חיבור אלחוטי מובנה להצגה ישירה מהמחשב או הטאבלט שלכם בלי צורך בכבלים מסתבכים ומתחברים לא נכון בדיוק כשאתם בלחץ לפני פגישה חשובה...
אני זוכר פגישה שעשיתי אצל לקוח באזור תעשייה בצפון הארץ – המקום היה קטן וקצת מוזנח וכל מה שהיה שם זה שולחן פלסטיק ושקע בקיר... אבל תוך פחות משלוש דקות העמדתי שם מערכת הקרנה מלאה בזכות אותו Epson EB-1795F והתוצר הסופי היה כאילו אנחנו בחדר ישיבות מושקע בתל אביב!
אז כן חבר'ה, ניידות כבר מזמן לא באה על חשבון איכות ביצוע היום.

5. האם אפשר להשתמש במקרני Full HD גם לגיימינג?

ברור שכן! למעשה חלק מהמקרנים שאנחנו מציעים כאן מיועדים בדיוק לזה — ואני חייב לציין שזה תחום שאני מאוד נהנה לעסוק בו כי הוא מגלה צד אחר של העולם הזה שלא קשור רק למצגות ומצגות...
המושג המרכזי פה הוא input lag נמוך (כמה זמן עובר מהרגע שהפקודה מהשלט מתקבלת עד שזה מופיע במסך). למשל BenQ MH534 נותן ביצועים מעולים בתחום הזה ולכן הוא אידיאלי לגיימרים שרוצים לשחק FIFA או Call of Duty בגודל מסך ענק בלי שיהיו להם פערים שפוגעים בביצועים במשחק עצמו.
באופן אישי ניסיתי לחבר PS4 למכשיר הזה וישבתי לשחק Red Dead Redemption II... וואו! זאת הייתה חוויה אחרת לגמרי מאשר כל טלוויזיה אחרת שניסיתי עליה בעבר — אתה ממש מרגיש שאתה בתוך המשחק!
אז אם אתם גיימרים בנשמה ורוצים לקחת את התחביב שלכם צעד אחד קדימה - שווה לבדוק היטב איזה מהדגמים מתאים לכך במיוחד ולהתייעץ איתנו לפני הרכישה כמובן.

6. מהם היתרונות המרכזיים במקרנים בעלי יכולת הקרנת תלת־ממד (3D)?

האופציה הזו אולי נשמעת כמו גימיק בהתחלה… אבל מי שניסה אותה פעם אחת יודע שמדובר בחוויית צפייה מטורפת שעושה בית ספר לכל טלוויזיה שטוחה שתראו אי פעם!
המקרנים כמו Optoma HD27 או BenQ MH741 יודעים להתמודד יפה מאוד עם תוכן תלת־ממד והופכים אותו למשהו חי ונושם ממש מול העיניים שלכם — כל מה שצריך זה משקפי 3D מתאימות וסרט שתומך בזה (נגיד Avatar או Gravity), ואתם בפנים כאילו נכנסתם לקולנוע IMAX פרטי בבית שלכם!
אני זוכר בפעם הראשונה שחיברתי את Optoma להקרנה של סרט תלת־ממד — הילדים שלי פשוט סגרו לעצמם שעה בלוז ושבו מרותקים למסך כאילו אין עולם מסביב… אז כן חברים — זה אולי נראה כמו תוספת מיותרת למוצר שאתם רוצים לקנות "רק לעבודה", אבל לפעמים החיים צריכים קצת צבע וקסם מעבר לשחור לבן...

אל תהססו לפנות אלינו

אם אחת השאלות כאן נגעה בנקודה שמעניינת גם אתכם — אנחנו כאן בדיוק בשביל הרגע הזה שבו אתם רוצים להבין עוד לפני שאתם קונים מוצר שיעבוד בשבילכם שנים קדימה ולא יהפוך לעוד צעצוע טכנולוגי ששוכב בארון...
צריכים המלצה מותאמת אישית? רוצים לדעת איזה מקרן יתאים לכם לפי סוג הפעילות והתקציב? דברו איתנו.
אפשר ליצור קשר דרך האתר בכל רגע נתון ואנחנו נחזור אליכם לשיחה נטולת מחויבות ועם המלצה שמבוססת לא רק על מפרטים אלא על ניסיון אמיתי בשטח במשך שנים ארוכות בתחום המולטימדיה והמחשוב העסקי בארץ.
יאללה, עכשיו הכדור באמת במגרש שלכם!

השוואה מעמיקה בין מקרנים Full HD לשימושים שונים – קולנוע ביתי, מצגות ועסקים


בואו נודה על האמת – כשאתם מחפשים מקרן, המבחר יכול להוציא אתכם מדעתכם. מצד אחד יש דגמים קומפקטיים וקלים שנראים כאילו נשלפו מתיק יד, ומהצד השני – מפלצות הארה שנראות כאילו הן נועדו לכסות איצטדיון. אז איך בוחרים? ולמה בכלל לשבור את הראש? בדיוק בשביל זה החלטתי לעשות סדר בכל הבלאגן ולהשוות לעומק בין כמה מהמקרנים הנפוצים והנחשבים שיש בשוק היום, כולם ברזולוציה Full HD 1080p, אבל שונים מאוד אחד מהשני בפרמטרים חשובים כמו עוצמת הארה (Lumens), יחס ניגודיות, תכונות חכמות נוספות כמו MHL או אלחוטיות, והתאמה כללית למטרות שונות – בין אם אתם מציגים פרזנטציה מול לקוחות, צופים בסרט עם פופקורן או גיימרים מושבעים שרוצים חוויית מסך ענק.


עוצמת הארה וניגודיות – מי נותן יותר?


בכל מה שקשור לעוצמת הארה, כלומר כמה המקרן מצליח "להאיר" את התמונה גם כשהחדר לא חשוך לחלוטין – יש כמה שחקנים בולטים. למשל BenQ MH733 עם עוצמה של 4000 ANSI Lumens הוא בהחלט בחזית בתחום הזה. זה מקרן שמיועד למצגות באור יום, חדרי ישיבות מוארים ואפילו חללים פתוחים חלקית. גם InFocus IN119HDG לא פראייר בכלל עם 3800 לומנס וניגודיות מרשימה של 1:28,500 – שתי תכונות שמאפשרות לו לייצר תמונה חדה וברורה גם בתנאים פחות אידאליים.
מצד שני, אם אתם בקטע של קולנוע ביתי אמיתי בחדר מוחשך היטב, הניגודיות אולי חשובה לכם יותר מהבהירות עצמה. פה נכנס לתמונה ה-Optoma HD27e, שגם נותן לכם 3400 Lumens מכובדים וגם יחס ניגודיות של 1:25,000 – שזה בדיוק הקונפיגורציה שחובבי סרטים צריכים כדי ליהנות מצבעים עמוקים ושחור דרמטי במקום גווני אפור עמומים.
בקצה השני נמצא למשל Epson EB-1795F, מקרן עסקי נייד שהעיצוב שלו צועק "קח אותי לפגישה". הוא קומפקטי בטירוף ונוח לנשיאה אבל מגיע רק עם עוצמת הארה ממוצעת (יחסית) של סביב ה-3200 לומנס. עדיין אחלה למצגות במשרד מואר אבל פחות מתאים לצפייה איכותית בסרט בלילה או משחק ספורט מרגש.


המימד השלישי והטכנולוגיה מסביב: יתרון למקרני Optoma ו-BenQ


אם אתם אוהבים את הסרטים שלכם בעמוק (תרתי משמע) ועם תחושת עומק תלת-ממדית – חלק מהמקרנים פה בהחלט יספקו לכם את החוויה הזאת בלי להתאמץ יותר מדי. למשל ה-Optoma HD27, שהוא אחד המכשירים הפופולריים בתחום התלת־ממד הביתי בזכות שילוב מוצלח של איכות תמונה גבוהה ויכולת להציג תוכן בתלת־ממד בצורה יציבה וחלקה.
גם BenQ MH741 נותן בראש עם תמיכה מלאה ב-3D ועבודה חלקה במיוחד מול מקורות קולנועיים וגיימינג. מדובר במכשיר שבאופן אישי הרשים אותי מאוד באיכות הפירוט שהוא מספק ובמיוחד בהתמודדות שלו עם סצנות חשוכות ודינאמיקה גבוהה של צבעים ותנועה.
אבל אל תשכחו לבדוק תמיכה בפיצ'רים מודרניים כמו MHL (לחיבור קליל לסמארטפון או טאבלט), וחיבור WiFi בילט-אין. פה למשל שוב ה-Epson EB-1795F זוכה בנקודות בזכות התממשקות נוחה במיוחד להצגת תוכן ממכשירים חכמים בלי כבלים בכלל! למי שמתנייד הרבה ומציג מהרכב או בבית לקוח – זה ממש משנה את כל חוקי המשחק.


שימוש ייעודי: קולנוע ביתי מול עסקים וגיימינג - התאמות חשובות לפי צורך אמיתי


פה אני חייב לעצור רגע ולשאול בכנות – למה אתם באמת צריכים מקרן? כי ההבדל בין צרכים אישיים לביצועים בשטח הוא קריטי. נגיד אם אתם רוצים לראות סרט כל ערב בחדר השינה ועל הדרך לשחק FIFA בפלייסטיישן על קיר ענקי – לכו על דגמים כמו BenQ MH534, שנותנים איזון מושלם בין עוצמת תאורה טובה (3300 Lumens), רזולוציה Full HD כמובן, וזמן תגובה מעולה לגיימינג ללא השהיה מורגשת.
אם אתם אנשי שטח שמציגים פרזנטציות להרבה לקוחות במקומות משתנים וחייבים תקשורת אלחוטית נוחה + מקלות זיכרון בלי עיניים עצומות בכל פעם שאתם מחברים ציוד חדש – אז הEpson EB-1795F ומקרנים דומים לו יהיו בדיוק בשבילכם.
ובינתיים בקצה הגבוה יותר נמצאים דגמים כמו BenQ MH740 וממשיכיו MH741 / MH733 / MH684 . אלה כבר מקרנים שהם קצת מעבר לסטנדרט הבית– הם מתאימים אפילו לאולמות הרצאות קטנים או הקרנה ציבורית בקהילה המקומית שלכם על קיר בית הכנסת... כן כן! אלה מפלצות שתוכלו לבנות עליהן לכל מטרה רצינית לאורך זמן.


עוד נקודות קטנות שעושות הבדל גדול בבחירה החכמה שלכם


יש עוד כמה פרטים שאנשים שוכחים לבדוק ובסוף מתבאסים אחרי שקיבלו את המקרן החדש שלהם בדואר:



- רעש מאוורר: לא כל המקרנים שקטים באותה רמה! אם האוזניים שלכם רגישות ואתם רוצים לשבת בסלון בלי לחוש שתקעו בטעות מזגן קטן מעל הראש שלכם... תשימו לב לדציבלים שמצוינים בדגם הספציפי.


- אורך חיים לנורה: כן חבר'ה... זו לא המצאה חדשה! הנורות מתבלות ויש להחליף אותן מדי פעם (וזה עולה כסף). דגמים מסוימים מגיעים עם אורך חיים ארוך משמעותית לאחרים וזה שיקול חשוב לטווח ארוך.


- תיקונים ושירות בארץ: שלא תגידו שלא אמרתי לכם — תמיד תבדקו אם יש אחריות בארץ ואיפה אפשר לקבל שירות במקרה הצורך. זה אולי נשמע טריוויאלי אבל כשתמצאו עצמכם באמצע הקרנת חתונה משפחתית והמקרן משבית שמחות... תבינו למה זה חשוב.


- קלות התקנה והתאמה אישית: חלק מהמקרנים מאפשרים הזזה עדינה של העדשה לצדדים ולמעלה/מטה (lens shift), אחרים כוללים Keystone אוטומטי שמתקֵּן עיוות כאשר המכשיר מוצב בזווית משוגעת קצת… בקיצור — תבדקו מה מתאים למיקום אצלכם.



אז מה למדנו מכל הסיפור הזה? קודם כל שאין כזה דבר "המקרן הכי טוב", אלא פשוט המתאים ביותר לצרכים שלכם. רוצים לחוות סרט באיכות פרימיום? לכו על Optoma HD27e או BenQ MH741 הקלאסי והאמין; צריכים פתרון עסקי מקצועי ונייד? Epson EB-1795F ייתן לכם ערך נהדר; מחפשים משהו מאוזן וטוב לכל מטרה? BenQ MH534 כנראה יהיה שם בשבילכם ברגע האמת.



יאללה עכשיו הכדור אצלכם — רק אל תגידו שלא ידעתי ולא שמעתי...

מהו מקרן FULL HD : מקרן HD הינו מקרן שמקרין את התמונה או הסרטון בהפרדה גבוהה ( 1080P FHD) והינו שיפור משמעותי באיכות התמונה שהיתה SD (הפרדה סטנדרטית) או הפרדה גבוהה HD שהינה 720 קווי רוחב על 1280 קווי אורך כלומר  : 720x1280  ההפרדה הגבוהה של FULL HD או הפרדה גבוהה מלאה הינה 1080X1920 כלומר מקרן FHD מקרין ברמת הפרדה\רזולציה  של 2,073,600 נקודות על המסך שהינה הפרדה \רזולציה של מעל פי 2.25  מול מקרן HD שרמת ההפרדה\רזולציה שלו הינה 720X1280 שהינם 921,600 נקודות (פיקסלים) יחס מידות המסך הינו בסטנדרט של HDTV שהינו 16:9 

מאפיין חשוב ביותר להקרנה במקרן HD הינו חיבור HDMI יש לוודא שיש חיבור HDMI למקרן. כמו כן רוב מקרני HD תומכים גם ברזולציוה גבוהה יותר 

logo בניית אתרים