אופטומה Optoma Projector לחינוך ומקרן לעסקים הינו מקרן שמיועד בדרך כלל למצגות מסוג PowerPoint ולמצגות שמשולבים בהם סרטים קצרים. המקרן יוצב בכיתת לימוד או חדר ישיבות או בחדר הרצאות. התכונות העיקריות החשובות והמינימליות במקרן לחינוך ולמקרן לעסקים הינם עוצמת הארה גבוהה מעל 3500 אנסי לומן ורזולציה טבעית התחלתית של (XGA ) 768X1024 מקרן מומלץ הינו מקרן אופטומה Optoma X371 . במידה וחדר ההרצאות גדול יותר מכיתה סטנדרטית מומלץ לבדוק אפשרות לעוצמת הארה גבוהה יותר באזור ה4500 או 5000 אנסי לומנס מקרן מומלץ מקרן אופטומה Optoma Projector EH470. כמו כן אם ברצונך לקבל איכות מצגת וסרטונים באיכות גבוהה יותר מומלץ לעלות את הרזולציה הטבעית ל (WXGA) 800X1280 כגון מקרן אופטומה Optoma W381 ומומלץ עוד יותר על רזולציה (Full HD) 1080X1920 כגון מקרן אופטומה OPTOMA HD28e . תכונה נוספת שהינה תכונה חשובה הינה יחס העדשה המלצתינו הינה לעדשה להקרנה הכי קרובה שאפשר כגון מקרן אופטומה OPTOMA W319USTire במסגרת אילוצי התקציב. אנו בערוץ המקרנים של ג'נרל נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה לגבי מקרנים, תוך מתן דגש על התאמת מקרן לצרכים שלכם. לקבלת ייעוץ מקצועי חינם ולקניה נכונה : 📞 073-7281111 , בווטסאפ: 📱 050-3461-333
מקרן לחינוך מקרן לעסקים business & education
מקרן לחינוך מקרן לעסקים business & education – פתרונות התצוגה של Optoma באתר ג'נרל מכונות משרד בע"מ
בואו נדבר תכל'ס – כשמחפשים מקרן לחינוך מקרן לעסקים business & education, לא באמת מחפשים רק "עוד מקרן". מחפשים כלי עבודה אמיתי, כזה שעושה את ההבדל בין ישיבה שגרתית לבין מצגת שמצליחה לרתק את הקהל. זה בדיוק המקום שבו אופטומה נכנסת לתמונה ובגדול. אצלנו באתר ג'נרל מכונות משרד בע"מ, ריכזנו עבורכם מגוון רחב של מקרנים מבית Optoma, שמתאימים גם למערכת החינוך וגם לשימושים עסקיים – משיעורים בכיתה ועד הרצאות מקצועיות בחדרי ישיבות.
מניסיוני האישי, אחד הדברים הכי חשובים כשבוחרים מקרן הוא עוצמת ההארה. הרי מה שווה לך המקרן הכי חד בעולם אם באמצע היום, עם תריסים חצי פתוחים, אי אפשר לראות כלום? בדיוק בגלל זה תמצאו אצלנו דגמים כמו ה-Optoma X400 וה-W400LVe, שנותנים בראש עם 4000 לומנס – עוצמה שמספיקה גם לכיתת לימוד מוארת או חלל משרדי גדול. ויש גם כאלה שחוצים את הרף הזה – למשל הדגם OPTOMA EH416E שמגיע ל-4400AL ומציע ניגודיות מטורפת של 1:20,000. כלומר – תראו הכל חד וברור, גם בפרטים הקטנים ביותר.
התאמה מושלמת לצרכים משתנים: חינוך, עסקים וכל מה שביניהם
הדבר שאני הכי אוהב בקו המוצרים הזה זו הגמישות. פעם היית צריך להתלבט בין מקרן שמתאים לבית הספר לבין כזה שמתאים למצגות עסקיות – היום כבר אין צורך להתפשר. למשל, הדגם Optoma DX400e מגיע עם שילוב מנצח של עוצמה גבוהה ורזולוציה טובה, מתאים בול להקרנות מול תלמידים או עובדים כאחד. בגדול, כמעט כל הדגמים שלנו כאן יודעים להתמודד גם עם טקסטים קטנים במצגות מורכבות וגם עם וידאו באיכות HD מלאה.
לא תאמינו כמה פעמים ראיתי לקוחות שפשוט קנו מקרן בזול ואז גילו שהוא לא מתאים למטרות שלהם… כואב הלב! אז אני אומר מראש – אל תחפשו רק תג מחיר נמוך; תחפשו התאמה אמיתית לצורך שלכם. לדוגמה? רוצים להעמיד אותו קרוב ללוח מבלי שהמרצה יסתיר? לכו על דגם קצר טווח כמו ה-Optoma HD29HSTx. צריכים משהו קל ונייד למצגות בדרכים? המטורף בגודלו (או יותר נכון בקטנותו) ML1050ST+ נותן פתרון קומפקטי ואיכותי במיוחד.
שילוב אידיאלי למשרד המודרני ולמערכת חינוך מתקדמת
אם אתם מנהלים בית ספר, מוסד אקדמי או אפילו משרד קטן שרוצה להכניס קצת טכנולוגיה לחדר הישיבות – אתם לגמרי במקום הנכון. ברגע שאתם משלבים מקרן איכותי כמו אלה שתמצאו כאן בקטגוריית 'מקרן לחינוך מקרן לעסקים business & education', אתם יוצרים סביבה שהיא הרבה יותר דינמית ואינטראקטיבית. וזה לא רק עניין של הקרנה — זה עניין של נוכחות: מצגת שמוקרנת כמו שצריך גורמת לקשב גבוה יותר ולמעורבות גדולה מצד הקהל.
אני חייב לציין שאפילו מורים ותיקים שלא הסתדרו אף פעם עם טכנולוגיה פתאום מתאהבים במערכות האלה כשהם רואים כמה פשוט לעבוד איתם. ומה לגבי העסקים? וואלה... לקוחות מספרים לי שהם התחילו להריץ פגישות שיווק על המקרן שלהם וזה הפך למשנה משחק מבחינת הסגירה מול הלקוח. בין אם מדובר בדגמים מתקדמים בעלי רזולוציית Full HD כמו ה-OPTOMA EH335, או בדגמי בסיס מעולים ואמינים כמו X343e ו-X371E, כולם בנויים להחזיק לאורך זמן ולהתמודד עם שימוש יום-יומי אינטנסיבי.
זה הרבה יותר ממקרן – זה חלק בלתי נפרד מהמשרד שלכם ומהכיתה שלכם!
שיהיה ברור: אנחנו בג'נרל מכונות משרד בע"מ לא מוכרים סתם "עוד מוצר". אנחנו מציעים מוצרים שאנחנו מאמינים בהם באמת ובתמים – פתרונות שעושים הבדל אמיתי בשטח ושמשתלבים נהדר לצד ציוד נוסף שיש לכם כבר במשרד או בבית הספר כמו מדפסות לייזר אמינות, מדפסות משולבות נוחות לשימוש יומיומי, מכונות צילום עמידות ומגרסות נייר איכותיות לתיעוד בטוח ונקי.
אז מה למדנו מכל זה? קודם כל שהבחירה הנכונה במקרנים מתוך קטגוריית 'מקרן לחינוך מקרן לעסקים business & education', יכולה לתת לכם קפיצת מדרגה משמעותית באיך שאתם עובדים ומציגים תוכן בפני אחרים. בין אם זה עבור תלמידים שנמאס להם לראות הכל על הלוח הישן והמאובק ובין אם זה קולגות שצריכים להבין גרפים וטבלאות בלי לפזול למסך מחשב קטן מדי—הכדור עכשיו במגרש שלכם!
בקיצור ולעניין: אל תחכו שמשהו יתפקשש כדי לשדרג את סביבת העבודה או הלימודים שלכם. עברו עכשיו על מגוון הדגמים שלנו באתר ובחרו לעצמכם את המקרן שמתאים לכם כמו כפפה ליד מתוך קולקציית Optoma המעולה שלנו בתחום החינוכי והעסקי.
"אם כבר להשקיע בטכנולוגיה שתעשה שינוי אמיתי - אז למה לא ללכת על הטוב ביותר?" - ג'נרל מכונות משרד בע"מ.
איזה דגם של מקרן Optoma הכי מתאים לשימוש בבית – גם לסרטים וגם למצגות?
וואלה, שאלה שחוזרת על עצמה שוב ושוב – "אני צריך מקרן לבית, גם לסרטים בערב עם המשפחה וגם למצגות עבודה פה ושם. מה כדאי?" אז בואו נדבר תכל'ס: אם אתם מחפשים דגם אחד שיעשה את העבודה פעמיים – גם בידור ביתי וגם שימוש עסקי בסיסי – הדגם Optoma X400 הוא אופציה ממש מעולה. מניסיוני, מדובר באחד המקרנים היותר ורסטיליים שיש. יש לו עוצמת הארה של 4000AL לומנס, שזה אומר שגם אם תדליקו אותו באמצע היום בלי להחשיך את כל הבית – התמונה עדיין תיראה חדה וברורה.לא מדובר כאן רק במספרים יפה על הנייר. אני אישית השתמשתי בו בסלון די מואר, עם וילונות פתוחים חלקית, והסרט עדיין היה חד ומואר בצורה מרשימה. מעבר לזה, הרזולוציה שלו מספקת לגמרי לצפייה בכיף ב-Full HD (אם המקור איכותי), והוא גם יודע להתמודד עם טקסטים וגרפים במצגות בלי להתבלבל. בקיצור? אם אתם מהטיפוס שאוהב להריץ נטפליקס בלילה ולפעמים צריך להעביר מצגת מול כמה אנשים – זה הדגם בשבילכם.
אגב, אם מקום הוא עניין חשוב לכם בבית (נגיד שאין הרבה מרחק בין הספה לקיר), אתם יכולים לשקול את ה-Optoma HD29HSTx שהוא דגם קצר טווח וממש מדליק – אפשר להניח אותו קרוב לקיר ועדיין לקבל תמונה בגודל ענק.
אני צריך מקרן לחדר ישיבות מואר במיוחד – מה ההמלצה שלך?
טוב, כשמדובר בחדר ישיבות מואר עם הרבה אור טבעי או תאורה פלורסנטית שמאירה חזק מלמעלה – לא כל מקרן יכול לעמוד בזה בגבורה. בנינו? ראיתי אנשים שקנו דגמים זולים יותר ואז גילו שהמצגת נראית כאילו היא משתדלת להיות ברורה... אבל נכנעת באמצע הדרך. במקרה כזה, אתם צריכים עוצמת הארה גבוהה במיוחד וניגודיות טובה שתדחוף את התמונה החוצה מכל האורות שבחדר.אני ממליץ ללכת ישר על Optoma EH416E. זה נשמע אולי כמו שם של רובוט מסרט עתידני... אבל בפועל זה אחד המקרנים העוצמתיים שפגשתי בתחום הזה: 4400AL לומנס וניגודיות מטורפת של 1:20,000! הכוונה היא שאתם מקבלים צבעים עשירים וחדות אפילו בטקסט קטן ובגרפים צפופים.
עוד יתרון גדול? מדובר במקרן Full HD אמיתי שנותן תצוגה אחידה וחלקה גם כשאתם מזיזים שקופיות במהירות או משתמשים באנימציות שונות בתוך המצגת שלכם. וזה חשוב — כי בחדר ישיבות אין מקום ל"לא רואים טוב". שורה תחתונה? זה הדגם שיעשה לכם סדר וישאיר רושם מקצועי אצל כל מי שנמצא מולכם.
איך לבחור בין מקרן רגיל למקרן טווח קצר לצרכים חינוכיים?
אז זו אחת ההתלבטויות הכי גדולות שאני נתקל בה בקרב מנהלי בתי ספר ומורים שמחפשים פתרון הקרנה לכיתה או אולם הרצאות קטן: האם לקחת מקרן רגיל שאותו תולים מאחור או מעל הראש… או ללכת על פתרון של טווח קצר (Short Throw)? והתשובה שלי תמיד תלויה בשטח עצמו ובאופי השימוש.אם המרצה עומד קרוב ללוח ורוצים שהוא לא יסתיר את התמונה כל רגע עם הראש שלו — אז ברור שהדרך הנכונה היא טווח קצר. לדוגמה: ה-Optoma HD29HSTx שאתם פשוט מניחים ליד הקיר ומשיגים הקרנה ענקית מטר ספורים ממנו — פשוט וואו! ראיתי אותו בפעולה בכיתה קטנה וזה באמת עובד חלק — הילדים היו מרותקים למסך ולא ניסו אפילו להביט בלוח הישן...
אבל אם מדובר בחדר שבו אפשר לתלות מקרן רחוק יותר ואין בעיית הסתרה או מקום מוגבל – המודלים הרגילים כמו Optoma DX400e או W371 עושים עבודה מעולה מבחינת תמונה ועוצמה. היתרון שלהם הוא מחיר מעט נמוך יותר לרוב ופחות צורך בכיוון מדויק במיוחד (כי יש יותר גמישות מרחק). בקיצור: זה תלוי בשטח ובתכנון מראש — אבל אל תזלזלו בחשיבות הבחירה כאן.
יש לי תקציב די מוגבל… איזה דגם נותן הכי הרבה ערך ביחס למחיר?
יאללה בוא נדבר כסף — כי לא לכולנו יש תקציב אינסופי לטכנולוגיה מתקדמת (הלוואי!). ומה לעשות שלא תמיד הזול הוא המשתלם... אבל לפעמים כן אפשר למצוא איזון טוב בין מחיר לתועלת אמיתית בשטח.אז כשרוצים ללכת על איכות טובה בלי לקרוע את הכיס – דגם כמו Optoma X343e ממש מצליח להחזיק סטנדרט גבוה במחיר סופר סביר יחסית לאחרים באותה קטגוריה. עם עוצמת הארה של 3700AL לומנס ורזולוציה סטנדרטית שמתאימה לגמרי למצגות וסרטונים לשימוש יומיומי בכיתה או במשרד קטן – הוא נותן בראש ביחס למה שמשלמים עליו.
כמובן שהוא לא Full HD ולא מיועד לקולנוע ביתי מתקדם... אבל בתור פתרון פשוט ואמין שמתחבר מהר לכל מקור תוכן (מחשב נייד, מחשב שולחני וכו'), הוא בהחלט עושה עבודה יפה מאוד לאורך זמן ולא דורש תחזוקה רבה מדי.
מחפשים משהו עוד יותר קומפקטי ונייד? קחו הצצה אל ML1050ST+ שהוא אמנם קצת יותר יקר אך נותן ערך מטורף למרצים בדרכים — גודל של ספר כיס ותמונה לא רעה בכלל!
מה היתרונות המרכזיים של שימוש במקרנים מבוססי לייזר לעומת נורתיים?
אופה! נכנסנו עכשיו לעולם הלייזרים… כן כן — בעולם הזה כבר לא מדברים רק על "כמה לומנס", אלא על יציבות לאורך זמן וטכנולוגיה נקייה מכאב ראש תחזוקתי.אז מה ההבדלים הגדולים באמת בין שני הסוגים? נגיד שאתם מתלבטים בין Optoma HZ40 שהוא מבוסס לייזר לבין דגמים אחרים שיש להם נורת הקרנה מסורתית כמו X400LVe: הראשון מגיע עם אורך חיים ארוך משמעותית (אנחנו מדברים פה על 20,000 שעות הקרנה - בלי להחליף כלום!) בעוד שהשני יספק פחות שעות שימוש ויישחק מהר יותר עם הזמן.
ואל תשכחו עוד נקודה חשובה: זמני הפעלה וכיבוי מידיים - הלייזר נדלק כמעט מייד ואפשר להתחיל לעבוד תוך שניות; לעומת זאת נורתיים יכולים לקחת חימום ראשוני ואז קירור אחרי סיום פעולה… זה נשמע שולי עד שאתה נמצא בלחץ לפני הרצאה והרמקול אומר "יאללה תתחילו!" ואין לך זמן לחכות...
בקיצור: אם השימוש שלכם קבוע ואינטנסיבי מאוד – השקיעו בלייזר ושחררו לעצמכם עתיד רגוע בתחזוקה ועלויות לטווח ארוך!
אני מציג בעיקר תוכן גרפי ווידאו ברזולוציה גבוהה - איזה מקרנים כדאי לי לבדוק?
אם אתם עובדים עם תוכנן גרפי עשיר בפרטים כמו סרטונים ב-1080p / פרויקטים עיצוביים / מצגות מורכבות שכוללות איורים גרפיים עדינים—אתם חייבים לעבוד עם רזולוציית Full HD לפחות וניגודיות גבוהה שתיתן עומק אמיתי לתמונה.פה נכנסים לתמונה כמה דגמים שאני ממש אוהב להמליץ עליהם בגלל הביצועים הגבוהים שלהם: למשל ה-Optoma EH335 שמגיע ברזולוציית FULL HD יחד עם ניגודיות מצוינת של 1:20,000 ועוצמת הארה סבירה לגמרי של 3600AL - מספיק לחללים בינוניים בהחלט ומביא חדות ברמות שלא ראיתי בהרבה מקרנים בטווח המחירים הזה.
עוד אופציה מלוטשת היא EH470 שמכוונת קדימה בכל הקשור להצגת צבעים באופן טבעי תוך שילוב פיצ'רים עסקיים מתקדמים שתומכים בתפעול פשוט ממספר מקורות תוכן בו זמנית כולל HDMI כפול ועוד פינוקים קטנים שעושים הבדל למשתמש הרציני באמת בתחום הגרפי/ויזואלי המקצועי.
אז לסיכום בינינו לבין עצמנו… אל תיקחו סיכון כשזה מגיע להצגת תוכן איכותי—כי אין דבר מבאס מזה שהתמונה לא מייצגת נאמנה את העבודה שהשקעתם בה חודשים!
מקרני אופטומה – השוואה מעמיקה בין הדגמים הפופולריים
כשזה מגיע לבחירת מקרן – בין אם זה לצפייה בסרטים מהסלון, הקרנת מצגות בעבודה או ציוד לכיתה בבית הספר – למותג Optoma יש שורה של דגמים שיכולים לבלבל גם את חובבי הטכנולוגיה המנוסים ביותר. אני חייב להודות, כשישבתי לבדוק לעומק את ההבדלים בין כל הדגמים הנפוצים בשוק, גיליתי שזה עולם ומלואו. ההבדלים לא תמיד נמצאים רק בעוצמת ההארה או ברזולוציה. לפעמים מדובר בטכנולוגיה שמאחורי העדשה, לפעמים בממשקים הקיימים ולפעמים פשוט באופי השימוש שאליו המוצר מיועד.אז יאללה, בואו נצלול פנימה ונבין מי נגד מי – ואיזה מקרן באמת מתאים למה שאתם צריכים.
עוצמת הארה ואיכות תמונה – לא כל לומן נולד שווה
רוב המקרנים שאנחנו מדברים עליהם כאן מגיעים עם עוצמת הארה שנעה סביב ה-3700 עד 4400 אנסי לומנס. מקרנים כמו ה-Optoma X400, DX400 ו-DX500 מתהדרים ב-4000 לומנס – נתון שהוא בהחלט חזק ומספק גם לתנאי תאורה לא אידיאליים כמו חדר מואר ביום. האמת? הופתעתי לטובה מהתוצאה שלהם כשניסיתי אותם אפילו בחדר שלא היה חשוך לגמרי. מצד שני, אם אתם ממש מחפשים להתרשם מאיכות צבעים ופרטים גם כשהמסך גדול במיוחד, כדאי לשקול את דגם EH416E שמגיע עם 4400AL וניגודיות מרשימה של 1:20,000 – זו כבר רמה אחרת.לעומת זאת, דגמים כמו W371 עם 3800 לומנס או W355/W355e עם רזולוציה טבעית של 800x1280 אמנם מעט חלשים יותר מבחינת עוצמה, אבל נותנים אחלה ביצועים ביחס למחיר והם מושלמים לשימושים ביתיים וקצת פחות מקצועיים. אם כבר הזכרנו אותם – הם תומכים ב-Full HD תלת-ממד (כלומר Full 3D), וזה בונוס רציני לחוויית קולנוע ביתית.
אם אתם מחפשים "רציני רציני", אז ה-EH470 הוא מפלצת אמיתית שמתאים לאולם גדול או לחדר ישיבות עסקי מתקדם. ואם ממש בא לכם להשתגע בטכנולוגיה ולהרגיש שאתם בעתיד – בדקו את HZ40 שהוא מבוסס לייזר (!) עם ניגודיות מטורפת של 1:2,500,000... כן כן קראתם נכון! הבדל של שמיים וארץ מול מקרנים מבוססי מנורת לד רגילה.
שדה הקרנה ורזולוציה טבעית
פה נכנסת לתמונה סוגיית המרחק מהמסך וגודל החדר שלכם. שימו לב טוב מאוד: לא כל מקרן יכול להציג תמונה באיכות טובה ממרחק קצר! לדוגמה – אם אתם גרים בדירה קטנה או רוצים להשתמש במקרן בתוך חדר עבודה צפוף יחסית בבית ספר או משרד קטן – אל תוותרו על דגם כמו Optoma HD29HSTx שהוא Short Throw אמיתי שתוכנן בדיוק למשימות כאלה. הוא נותן לכם איכות Full HD וזהב טהור בקרבה למסך ללא עיוות כמעט בכלל.עוד אפשרות מעניינת היא ה-W319USTire שהוא Ultra Short Throw עם הקרנה צמודת קיר ואפילו אופציה אינטראקטיבית! מדובר על פתרון מעולה לחדרי לימוד מתקדמים שרוצים לוותר על הלוח הרגיל ולעבור לעולם חכם ודינמי יותר.
מצד שני, אם אין לכם מגבלה של מקום ואתם סתם מחפשים משהו בסיסי וטוב לסרטים בערב בגינה או למצגת פה ושם בעסק שלכם, הדגם Optoma X341 יעשה את העבודה בלי הרבה דרמות.
ניידות ופשטות בשטח
טוב נו... אי אפשר לדבר על מגוון הדגמים בלי להזכיר את הכוכבים הקטנים הגדולים שלי — ML1050ST+ ו-ML750ST. שתי יחידות קומפקטיות שאפשר פשוט לשלוף מהתיק וללחוץ PLAY תוך שנייה וחצי. אני אישית אוהב להשתמש בהם בהרצאות שאני עושה בבתי ספר ובמפגשי לקוחות קטנים כי הם קלילים בצורה מוגזמת ויש להם איכות שפשוט תוקעת אותך למסך (יחסית לגודל שלהם כמובן). ML1050ST+ אפילו מאפשר הקרנה מטווח קצר יחסית וזה פיצ’ר נדיר במקרני כף יד!וזה אולי המקום להגיד משהו חשוב — כשאתם שוקלים לרכוש מקרן זעיר כזה אל תצפו ממנו להאיר אולם מלא אנשים בצהריים... אבל בשביל הקרנה אינטימית בחושך קליל? וואלה כן!
שימושים שונים למטרות שונות
ופה מגיע הפרקטיקה האמיתית — לבחור לפי הצורך ולא לפי המספרים בלבד!אם אתם מערכת חינוך שמחפשת ציוד לכיתה — תלכו על משהו אמין ועמיד כמו Optoma DX400e או X395 שנותנים יציבות לאורך זמן ותמיכה במסכים סטנדרטיים בבתי ספר (לא חייב Full HD). אם מדובר בבית פרטי והתחביב שלכם זה מרתונים של סדרות וסרטים בלילות שבת? תלכו ישר על אחד מדגמי ה-Full HD כמו EH335 או EH470 ותקבלו איכות קולנוע ביתי אמיתי בפחות כסף ממה שתחשבו.
ואם אתם דווקא אנשי עסקים שרצים מכנס לכנס ולא יודעים איפה תהיה המצגת הבאה שלכם? יאללה ML750ST בתיק ואתם מסודרים לכל התרחישים האפשריים בלי כאב ראש בכלל.
כמה מילים לטובת אלה שחושבים לקנות "סתם כדי שיהיה" — כדאי לדעת שיש היום שפע דגמים במחירים סופר משתלמים (כמו X342e למשל) שנותנים פייט יפה מבחינת ביצועים בסיסיים בלי לקרוע את הכיס. רק חשוב להבין מראש מה הולך להיות השימוש המרכזי שלכם כדי שלא תקנו פיל בשביל כפית...
אז מה למדנו מכל זה?
Optoma מציעה מגוון עצום של מקרנים שמתאימים כמעט לכל תרחיש שתוכלו לדמיין: בתי ספר ומוסדות חינוך? יש! מצגות עסקיות ופגישות עבודה? ברור שכן! סרטים וגיימינג בסלון? קל לחלוטין! השאלה היחידה היא איזו חוויית שימוש הכי מתאימה לכם מבחינת תנאי התאורה במקום שבו תשימו אותו, גודל החדר והתקציב הכללי שתכננתם להשקיע בזה.שיהיה ברור — אין דבר כזה "המקרן הכי טוב". הכול עניין של התאמה אישית לצורך הספציפי שלכם ולאיך שאתם משתמשים בו בפועל ביומיום.
אני ממליץ לשבת רגע ולעשות רשימה קטנה: איפה הולכים להציב אותו? כמה פעמים בשבוע הוא באמת יפעל? האם צריך לגרור אותו ממקום למקום? ורק אחרי שיש תשובות ברורות לשאלות האלה – לבחור מתוך הרשימה הארוכה הזאת את זה שהכי יתפור לכם את החליפה המדויקת ביותר לצרכים האישיים שלכם… ממש כפפה ליד!
בהצלחה בבחירה הנכונה– וזכרו: תמונה אחת טובה שווה יותר מאלף מילים… אבל רק אם המקרן שעושה אותה באמת מתאים לכם.